Aannemersbedrijf
Bergwerf bouw in
SchiedamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Bergwerf bouw
Olivier van Noortstraat 11
3124 LA Schiedam

tel: 010 - 4737111
Bergwerf is actief in de burger en utiliteitsbouw en richt zich met name op renovaties, onderhoud en verbouwingen van woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkels. Daarnaast heeft de onderneming een werkplaats waar onder meer balies en kasten voor kantoorruimten en winkels worden vervaardigd. Alsmede fabriceren wij in eigen werkplaats o.a kozijnen en prefab elementen voor onze projecten.

Klantgerichtheid en uitvoeren van werken tegen een marktconforme prijs binnen de afgesproken tijd en kwaliteit zijn belangrijke pijlers van het bedrijfsbeleid.

Het bedrijf Bergwerf bouw is in 1983 opgericht door Wim Bergwerf en is een echt familiebedrijf. In 2011 is het bedrijf doorgezet door Erik Bergwerf en Amaro Baggus.

De cultuur binnen het bedrijf is: 'afspraak is afspraak'