Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf J.L. Kok BV in
SchiedamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf J.L. Kok BV
Van Vlissingenstraat 2/B
3125 CA Schiedam

tel: 010-4375377
Aannemersbedrijf J.L. Kok BV, of in de volksmond Kok genoemd, is een allround aannemersbedrijf in het hartje van Schiedam.
Door de heer Sjaak Kok wordt sinds 25 jaar het familiebedrijf grotendeels op gevoel geleid. Door het accuraat optreden richting de markt en voornamelijk het nakomen van gedane belofte, heeft de firma Kok de plaats verdient waar het nu staat. Aannemer J.L. Kok is de laatste jaren uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 man vast personeel en werkt al jaren voor een groot aantal gerenommeerde woningstichtingen, verzekeringsmaatschappijen, bedrijven en particulieren.

Door de toenemende druk van onze klanten hebben wij gemeend onze site aan te moeten laten passen. Wij hopen dan ook op korte termijn u onze nieuwe site te mogen presenteren. Tot dit moment zijn wij gewoon bereikbaar.