Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf F. Willemse B.V. in
SchiedamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf F. Willemse B.V.
Couwenhovenstraat 9-13
3113 AA Schiedam

tel: 010-4261568
...wij maken het waar.

Kiezen voor een bouwer, dat kan je doen op mooie woorden en plaatjes. Maar misschien is het toch beter dat u kiest op bewijs. Want wat anderen ook allemaal beloven: Aannemingsbedrijf F. Willemse maakt het allemaal waar. Juist ook in deze tijd blijkt dat gewoon ouderwets goed zijn in je werk en werken met echte, eigen vaklieden een groot verschil maakt. Daarmee bieden we continuïteit, daarmee bieden we kwaliteit. Dus we hebben niet de duurste reclamebureaus, strategische adviseurs en andere luchtkastelen: wij hebben gewoon goede offertes, met mooie resultaten en tevreden klanten.
Zo gezegd, zo gedaan.


Vakbekwaam

Vanuit Schiedam wordt met een vast team van 35 ervaren, vakbekwame mensen gewerkt aan de bouw, verbouw, renovatie en het onderhoud van woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen. Dit gebeurt in opdracht van bedrijven, coöperaties, instellingen, VVE’s en particulieren. Werken in bewoonde situaties vergt bijzondere kwaliteiten van onze vaklieden. Jarenlange klantentrouw is het beste bewijs van dit vermogen. Ook het werk voor zorginstellingen vraagt om een specifieke aanpak. Aangezien daar 24 uur per dag wordt gewerkt, doen wij dat ook. Dat betekent klaar staan wanneer dat nodig is, en zorgen voor een minimum aan overlast voor de bewoners en verzorgend personeel. De werkzaamheden zijn heel divers. Door dochteronderneming Toorn & Elsing worden de loodgieter- en dakdekkerswerkzaamheden verricht door een team van 14 ervaren loodgieters en 2 dakdekkers. Ook beschikken we over een eigen elektrotak. Gezamenlijk zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Wel zo gemakkelijk en helder: één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.