Aannemersbedrijf
v.d.Tempel Bouw & Ontwikkeling in
SchiedamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
v.d.Tempel Bouw & Ontwikkeling
Karel Doormanweg 31
3115JD Schiedam

tel: 010-4264930
v.d. Tempel Bouw & Ontwikkeling

Van harte welkom op de website van v.d.Tempel Bouw & Ontwikkeling. Deze site informeert u over onze organisatie, projecten en mensen en geeft u een beeld van hoe wij denken over bouwen en dit in de praktijk tot uitdrukking laten komen. Een virtuele kennismaking welke de basis kan leggen voor, naar wij hopen, een persoonlijk en langdurig zakelijk contact.

Bouwen doe je samen! Opdrachtgever en bouwkundig dienstverlener zijn binnen deze context een eenheid. De opdrachtgever maakt zijn bouwwensen kenbaar en de bouwkundig dienstverlener zorgt ervoor dat deze ook zo worden uitgevoerd, met oog voor kwaliteit en planning. Het vakmanschap van al onze medewerkers staat daar borg voor.

v.d.Tempel Bouw & Ontwikkeling bouwt op deze manier al meer dan 100 jaar op basis van dit samenspel. Dat is bouwen!

Onder de holding van v.d.Tempel Bouw & Ontwikkeling vallen ook de activiteiten van van Van Brakel Bouw uit Zuid-Beijerland. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met projectontwikkelaar v.d.Tempel Vastgoed B.V. De statutaire naam van ons bedrijf is Aannemingsbedrijf v.d.Tempel B.V. en de handelsnaam waaronder wij opereren is v.d.Tempel Bouw & Ontwikkeling (zie uittreksel KvK).

Geïntegreerde Contracten

Heeft u dat ook? U heeft nieuwbouw- of verbouwplannen, maar u ziet op tegen alle rompslomp daar omheen: opstellen van het Programma van Eisen, een architect zoeken, plannen bespreken, vergunningen aanvragen, een aannemer zoeken, bouwvergaderingen bijwonen.
Eigenlijk heeft u daar geen tijd voor want uw bedrijfsvoering vraagt, zeker in deze tijd, alle aandacht.
Wij kunnen u hierbij van dienst zijn door al deze rompslomp uit handen te nemen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw onderneming.

Door met ons een "UAV-GC contract" af te sluiten, zorgen wij voor het in - nauw overleg met u - onder woorden brengen van het Programma van Eisen en gaan hiermee aan de slag. Ontwerp, constructie en bouw worden binnen dat contract tegen een van te voren afgesproken vaste prijs gerealiseerd en zijn volledig onze verantwoordelijkheid. Wij werken hiervoor samen met een aantal gerenommeerde architectenburo's.
Ook het zoeken naar een geschikte bouwlocatie verzorgen wij voor u.

"UAV" staat voor "Uniforme Administratieve Voorwaarden". In dit document zijn alle rechten en plichten van opdrachtgever en aannemer vastgelegd.
"GC" staat voor "Geïntegreerde Contracten".
Deze vorm van contracteren staat ook wel bekend als "Design, Construct & Build".

De grote voordelen voor u zijn:

- lagere bouwkosten:
- het werk wordt sneller gerealiseerd;
- maximale afstemming ontwerp, constructie en uitvoering;
- één aanspreekpunt voor al deze bouwzaken;
- minder kans op meerwerk;
- tijd voor de eigen onderneming;

Het is zelfs mogelijk te combineren met financiering en langdurig onderhoud.

Is uw interesse gewekt? Neem dat vrijblijvend contact met ons op zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen uitleggen waarom deze contractvorm voor u zo veel voordelen heeft. Ook kunnen we in deze vorm gerealiseerde projecten laten zien.