Aannemersbedrijf
Reijnen Onderhoud & Klussenbedrijf in
WijchenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Reijnen Onderhoud & Klussenbedrijf
Kelvinstraat 9
6601HH Wijchen

tel: 024-6411068
Wij zijn een klein gespecialiseerd bedrijf opgericht in 1991 door Theo en Marian Reijnen, we zijn gevestigd in Wijchen

Het bedrijf is ontstaan door een jarenlange ervaring in de bouw, als timmerman, meewerkend uitvoerder en uitvoerder. Door deze ervaring samen te bundelen en de nodige opleidingen te volgen, hebben we in 1991 besloten om iets voor onszelf te beginnen, en een Onderhouds-Klussenbedrijf op te starten. Na diverse vervolgopleidingen die naast de werkzaamheden zijn gevolgd , hebben we hier in 1998 de naam Bouwbedrijf eraan toekunnen voegen.

Dit alles voor particulieren, bedrijven gemeentelijke- en rijksinstanties.

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud-renovatie en verbouwingswerkzaamheden, of het nu gaat om een keuken, badkamer en/of een complete verbouwing, wij zijn u graag van dienst, Tevens kunnen wij ook project gerichte werkzaamheden voor u verzorgen, zoals het opknappen van complete kantoren en/of fabriekshallen.

Daarnaast leveren en monteren wij ook ramen en deuren van hout of kunststof eventueel met bijbehorend enkel of dubbel glas, dit alles volgens het politiekeurmerk.

Wij zijn aangesloten bij de vereniging van klussenbedrijven VLOK en tevens bij de
geschillencommissie VLOK.

Het bedrijf is VCA gecertificeerd en kan mee lopen in uw veiligheidsplan,
ons bedrijf heeft maar één aanspreekpunt die u met hele werk begeleidt, de lijnen tussen klant en bedrijf zijn kort.

Wij staan voor kwaliteit

Onderhouds-Klussen-Bouwbedrijf Reijnen richt zich vooral op het bouwen, verbouwing of renoveren van uw woonhuis, kantoor winkel, bedrijfsgebouw.

Voor het vakkundig uitvoeren van onderhoud- verbouw en renovatiewerkzaamheden in de particuliere of bedrijvensector kunt u bij ons terecht.

Ook kunnen wij u van dienst zijn voor de kleinere werkzaamheden zoals het vervangen van ramen of deuren, en zelfs het monteren van uw schilderijen en/of planborden zit in ons programma .

Onderhouds-Klussen-Bouwbedrijf Reijnen is gespecialiseerd in onderhouds- en
renovatiewerkzaamheden, van uw kantoorpand, tot aan het vervangen van een plafond of een nieuwe vloer in uw woning.

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten verbouwen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zien elke opdracht als een uitdaging om het voor u tot tevredenheid uit te voeren.

Werkwijze

Wij kunnen voor u allerlei bouwkundige werken verrichten, dit doen wij zelf of en in samenwerking met de door ons uitgekozen onderaannemers waar wij al een jarenlange relatie mee hebben, waarvan wij ook weten dat deze bedrijven de werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals u en wij dat willen, en dat deze bedrijven het personeel en de kennis hebben om de werkzaamheden uit te voeren .

Werkzaamheden die samen met ons en door onze onderaannemers worden verricht:

  • Loodgieters, CV en dakwerkzaamheden.
  • Elektrische installatie werkzaamheden, aanleg en gebruikstelling van alarmering.
  • Stukadoorswerkzaamheden en wandafwerking.
  • Grootte schilderwerken
  • Interieur werkzaamheden
  • Grond en straat werken