Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Janssen Bouw in
WijchenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Janssen Bouw
Havenweg 30a
6603 AT Wijchen

tel: (024) 6425555
Aannemersbedrijf Janssen Bouw is een uitstekend en modern uitgerust bouwbedrijf en door haar lidmaatschap van Bouwend Nederland en BouwGarant altijd op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Door de vlakke organisatiestructuur en de persoonlijke betrokkenheid zijn lijnen kort en ontstaat er snel in- en externe duidelijkheid.

In zowel advies- als bouwwerkzaamheden staan kwaliteit, klantgerichtheid, efficiency en service zeer hoog in het vaandel. Met kennis van zaken en gedreven vakmanschap zijn we in staat elke klus probleemloos te klaren, of het nu gaat om een verbouwing, een renovatie, een restauratie of nieuwbouw.

Op de pagina projecten ziet u een aantal voorbeelden van de kwaliteit die wij leveren. Elk project wordt door ons zorgvuldig en kwalitatief goed afgewerkt, met aandacht voor constructie en bouw, maar ook voor detail en stijl.

Aannemersbedrijf Janssen Bouw wordt geleid door mensen die ook projectontwikkelaar zijn. Daarom heeft Aannemersbedrijf Janssen Bouw een volledig inzicht in het proces van het ontwikkelen van een project tot en met het opleveren. Dat maakt Aannemersbedrijf Janssen Bouw uniek.

Een duidelijk begrotingstraject gebaseerd op advies en inzicht vormen de basis van alle werkzaamheden. Aannemersbedrijf Janssen Bouw registreert en beheerst alle trajecten en fasen dusdanig dat afspraken nagekomen worden en deadlines gehaald.

Aannemersbedrijf Janssen Bouw wil haar kleinschaligheid behouden en beschikt daarom naast een groep zeer gemotiveerde en kundige medewerkers met jarenlange ervaring, over een grote groep specialisten die per project in te zetten zijn. In de meer dan 25 jaar ervaring die Aannemersbedrijf Janssen Bouw heeft is een kwaliteitsbesef ontstaan dat dagelijks tot uiting komt in relaties en werkzaamheden.
Vakmensen, efficiency, service, betrouwbaarheid, klantgerichtheid en kwaliteit. Dat zijn de kernwoorden bij Aannemersbedrijf Janssen Bouw als het gaat om bouwprojecten.