Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf GiesbersWijchen in
WijchenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf GiesbersWijchen
Nieuweweg 184
6603 BT Wijchen

tel: 024-6492811
Een betrouwbare en transparante partner

Het ontwikkelen en realiseren van huisvestingsoplossingen is een complex en tijdrovend proces. Een proces waar grote bedragen (waaronder vaak gemeenschapsgeld), meerdere partijen en soms uiteenlopende belangen mee gemoeid zijn. Geen wonder dus dat u hoge eisen stelt aan de partners waarmee u een dergelijk traject ingaat.

Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit om met een partner in zee te gaan die over voldoende slagkracht, ervaring en expertise beschikt om ook complexe projecten tot een goed einde te kunnen brengen. Waarbij het tevens zaak is om u ervan te vergewissen dat uw partner financieel gezond en stabiel genoeg is om eventuele risico’s te kunnen dragen.

Zekerheid. Ook als het even tegen zit

Gelukkig laten onze portfolio en onze bedrijfsresultaten door de jaren heen zien dat zowel Aannemersbedrijf GiesbersWijchen als de GiesbersGroep waar wij deel van uitmaken, u op dat gebied de nodige continuïteit en zekerheid kunnen garanderen. Maar ook op andere gebieden denken wij de partner te zijn die u als moderne opdrachtgever voor ogen staat. Omdat het nakomen van afspraken, een open communicatie met alle betrokkenen en transparant handelen in onze bedrijfsfilosofie, DNA en dagelijkse doen verankerd zijn. En we ons ook medeverantwoordelijk tonen wanneer zaken toch net even wat anders lopen dan u en wij hadden kunnen voorzien. Daarom stellen we ons graag even wat nader aan u voor. En kunt u verderop lezen hoe Aannemersbedrijf GiesbersWijchen invulling geeft aan haar rol als maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Zo groot als u ons nodig hebt

Aannemersbedrijf GiesbersWijchen is een gezonde en stabiele, middelgrote bouwonderneming. Een slagvaardige onderneming bovendien, die precies zo groot en breed als nodig is om zowel kleinere als grote projecten aan te kunnen. En aan al die projecten de extra kwaliteit toe te voegen waarmee we ons graag onderscheiden.

Met stevige wortels in de regio Oost Nederland, is Aannemersbedrijf GiesbersWijchen in toenemende mate ook actief daarbuiten. Vaak in samenwerking met één van de andere bedrijven van de Giesbers Groep, waar wij als zelfstandige bouw- en ontwikkelonderneming deel van uitmaken.

De synergie van samenwerking

Om onze groeiende stroom opdrachtgevers met vaak complexe en meervoudige vraagstukken optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij voortdurend aan procesinnovatie. En zijn wij druk doende om die samenwerking op punten die voor ons en onze klanten essentieel zijn, nog verder te intensiveren en waar mogelijk zelfs in te bedden binnen onze organisatie.
Zo maakt bijvoorbeeld het in renovatie en onderhoud gespecialiseerde Giesbers-Weeren inmiddels een geïntegreerd onderdeel uit van onze onderneming.