Aannemersbedrijf
Van Spanje's Aannemersbedrijf BV in
VeenendaalOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Van Spanje's Aannemersbedrijf BV
Postbus 536
3900 AM Veenendaal

tel: 0318-471319
Filosofie

De deskundigheid van Van Spanje's Aannemersbedrijf BV ligt niet alleen op het uitvoerende vlak. Ook in de voorbereiding kunnen we onze praktijkervaring, materialenkennis en deskundigheid op kostentechnisch gebied ten dienste stellen van opdrachtgever en architect. Een vorm van meedenken die resulteert in een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Werkwijze

Met Van Spanje's Aannemersbedrijf BV als aannemer staat u sterk. Wij stellen de wensen van opdrachtgevers en gebruikers centraal. Door de korte communicatielijnen, moderne communicatiemiddelen en het stipt nakomen van afspraken is vakwerk gegarandeerd. Bovendien is er een factor die het werken met Van Spanje een extra dimensie geeft: de menselijke factor. Wij voelen ons persoonlijk betrokken en beschouwen een hechte samenwerking met u als het belangrijkste fundament voor doelmatig en succesvol bouwen.

Woningbouw

Sinds jaar en dag is de woningbouw één van de belangrijkste pijlers van Van Spanje's Aannemersbedrijf BV, variërend van een kleine verbouwing tot de nieuwbouw van woningen en appartementen. Al meer dan twintig jaar bouwen en verbouwen we luxe woningen en landhuizen in de omgeving van Laren en Blaricum. In kleinere series, veelal in opdracht van woningbouwcoöperaties, worden woningen en appartementen gerealiseerd. Door de toepassing van milieuvriendelijke materialen, die vallen onder het label 'Duurzaam Bouwen', draagt Van Spanje's Aannemersbedrijf BV bij aan het behoud van natuur en milieu. Naast de traditionele bouwmethoden kiezen we ook voor alternatieven als houtskeletbouw. Bij deze bouwmethode worden geprefabriceerde elementen op de bouwplaats samengesteld tot een woning. De grote voordelen van deze methodiek zijn de geringe belastingen en de snelle bouwtijd.

Utiliteitsbouw

Of het nu gaat om een fabriekspand, kantoor of kinderdagverblijf, Van Spanje's Aannemersbedrijf BV is in staat deze te realiseren. Uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever en directievoerder en ongeacht de specifieke eisen die vaak aan deze panden worden gesteld. Op tal van onderdelen hebben we in de loop der jaren een gedegen vakmanschap en een brede deskundigheid opgebouwd.

Onderhoud en Renovatie

Uitgesproken deskundig is Van Spanje's Aannemersbedrijf BV op het gebied van groot onderhoud en renovatie. Reeds honderden, al dan niet bewoonde, woningen hebben we voorzien van een nieuwe badkamer, keuken of toiletinrichting. Ook (deel-)vervangingen van gevelpuien kunnen hiertoe worden gerekend. Daarnaast zijn er diverse woningen of boerderijen gerenoveerd en gerestaureerd, waarbij enkele onder supervisie van Monumentenzorg zijn uitgevoerd.

Projectontwikkeling

Nieuw in onze organisatie is het in eigen beheer uitvoeren van projecten. In nauw overleg met gemeenten en eventuele toekomstige gebruikers worden de projecten gerealiseerd. Hierbij gelden kwaliteit, inspraak en deskundige advisering als belangrijkste pijlers.

Bij Van Spanje’s Aannemersbedrijf B.V. zijn kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden, betrouwbaarheid en duurzaamheid thema’s die hoog op de agenda staan.

Als organisatie is ons beleid om voordurend te zoeken naar verbeteringen van onze processen en producten. Voor onze eigen werknemers zijn we actief op zoek naar verbetering van de veiligheid en de arbeidsomstandigheden op de bouwplaats. Naar onze (aspirant) opdrachtgevers willen we open en transparant zijn waarbij externe toetsingen onderdeel uitmaken van onze bedrijfsstrategie. Van Spanje’s Aannemersbedrijf BV voert een gedragscode omdat zij als integere bouwpartner wil opereren. Ook willen wij een bijdrage leveren aan een zorgvuldig beheer van de schaarse grondstoffen.