Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Braafhart & Toes in
VeenendaalOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Braafhart & Toes
Middellaan 98
3904LK Veenendaal

tel: 06-22752475
Braafhart & Toes Bouw- en tegelwerk is een bedrijf dat zich specialiseert in tegelwerk, loodgieterswerk, montage en bouw met Veenendaal en de Betuwe als voornaamste werkgebied. Hierbij kunt u denken aan het realiseren van een badkamer maar bijvoorbeeld ook een complete aanbouw. Van fundering tot dak-, stuc en leidingwerk. Beide eigenaren hebben ruim 15 jaar ervaring op hun vakgebied en vormen een uitstekend team om uw bouw, verbouw of renovatie te realiseren. Hierbij staat kwaliteit altijd voorop waarbij u ook kunt rekenen op een concurrerende prijs.

Ons busjeBraafhart & Toes verzorgt complete projecten maar u kunt uiteraard ook terecht voor kleinere opdrachten of onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Hierbij leveren zij desgewenst ook alle benodigde materialen en sanitair.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf, neem dan vrijblijvend telefonisch of per mail contact op.