Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf van Deelen in
VeenendaalOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf van Deelen
Lunet 1
3905 NW Veenendaal

tel: (0318) 540080
Bouwbedrijf Van Deelen BV is een totaalbouwer die opdrachtgevers van A tot Z begeleidt, adviseert en ontzorgt op het gebied van woningbouw, restauratie, renovatie en bedrijvenbouw. Al 25 jaar lang!

Met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard organiseert Van Deelen alle aspecten van een bouwproject: van design tot planvorming, van constructie tot oplevering.
Wij faciliteren en realiseren woon- en werkomgevingen zodat de eindgebruiker of bewoner zijn rol in de maatschappij kan vervullen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe bouwprojecten, zoals scholen, sportcomplexen, zorginstellingen en kazernes.

Bewust Beter Bouwen! betekent dat we letterlijk en figuurlijk een stevig fundament neerzetten. Vooraf! Goed nadenken over keuzes en daarin principes als kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit een hoofdrol laten spelen.
Daarom zijn we VCA** en ISO 14001 gecertificeerd en werken we met kwaliteitsmanagementsystemen volgens de ISO 9001-norm. Lees meer over de bewaking van ons kwaliteitssysteem in onze beleidsverklaring.

De wortels van Bouwbedrijf Van Deelen zitten diep verankerd in de Veenendaalse bodem. Bedrijventerrein ‘De Batterijen’ is de thuisbasis waarvanuit iedere morgen het Van Deelen team uitvliegt.