Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf van Gent in
TielOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf van Gent
Gijsbert Stoutweg 13
4005 LE Tiel

tel: 0344 632440
In 2013 bestaat bouwgroep Kranen honderd en zeven jaar. Het familiebedrijf (oorspronkelijk) uit Renkum is vitaal als nooit tevoren. Ervaring en traditioneel vakmanschap, gekoppeld aan snelheid en 'oog voor vernieuwing' maken bouwgroep Kranen tot uw meest dynamische en betrouwbare bouwpartner! Met ingang van maart 2008 is de hoofdvestiging gevestigd aan de Weerbroek 13 te Heteren.

Onder meer door een aantal overnames maakt het bedrijf sinds 1989 een forse groei door. Inmiddels bundelt bouwgroep Kranen de krachten van twee aannemersbedrijven, te weten Kranen Heteren en Arnhem en Aannemersbedrijf van Gent Tiel.

Met ruim 75 medewerkers is bouwgroep Kranen een erkende en gerespecteerde partij in de regio Oost-Nederland.

In Arnhem werd bovendien in 2004 Woondroom geopend, een showroom met keukens, sanitair en tegels. Vanaf december 2007 verzorgd Woondroom het keuzetraject voor de Woningstichting Wageningen vanuit haar eigen locatie.bouwgroep Kranen: voor een resultaat dat staat!