Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf De Vree en Sliepen BV in
TielOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf De Vree en Sliepen BV
Morsestraat 20
4004JP Tiel

tel: 0344-636960
Bouwen is meer dan alleen vakmanschap

Bij de keuze van een bouwbedrijf gaat u niet over één nacht ijs. Dat is logisch. Een bouwproject gaat gepaard met hoge budgetten, strakke tijdschema's en veel verantwoordelijkheid.

Efficiënt bouwproces

De Vree en Sliepen verplaatst zich in uw huisvestingsvraagstukken. Wij verdiepen ons in bouwvoorschriften, bestemmingsplannen en regelgevingen. Informatie en kennis vormen bij ons het fundament voor een efficiënt en kwalitatief hoogstaand bouwproces. In combinatie met ons bouwkundig vakmanschap leidt dit tot de beste resultaten: bouwprojecten waarin oog voor vormgeving en detail, en de beste economische oplossing met elkaar zijn verweven.

Financieel doordachte oplossingen

De Vree en Sliepen zorgt ervoor dat uw budget op de meest economische manier wordt ingevuld. Het werken in een bouwteam leidt tot de beste prijs- kwaliteitsverhouding.
In overleg met de architect bepalen wij vooraf welke materialen en bouwmethodiek het meest geschikt zijn. Vaak leiden zeer kleine aanpassingen in het ontwerp tot opmerkelijke kostenbesparingen. Ook bewaken wij het gehele bouwproces intensief met onze moderne automatiseringsoplossingen. Zo gaan wij onvoorziene kosten tegen en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Visie

Balans in bouwen

De Vree en Sliepen staat voor balans in bouwen. Het gaat om een evenwichtige mix tussen vakmanschap, verantwoordelijkheidsgevoel, economisch bewustzijn én marktkennis. Dit evenwicht vindt u terug in de vele bouwprojecten die wij hebben afgerond: van klein tot zeer groot. Wij combineren een hoge mate van inlevingsvermogen met onze ruime ervaring in de bouw. Daarom zijn wij dé partner om uw nieuwbouwprojecten met een gerust hart aan toe te vertrouwen.

Missie

Maatschappelijk verantwoord

De Vree & Sliepen streeft ernaar om haar leidende positie als maatschappelijk verantwoord bouwondernemer in het Rivierengebied verder uit te bouwen door voor haar relaties de sparring partner te zijn inzake duurzaam, innovatief, kwalitatief, onderscheidend en effectief bouwen. Als werkgever streven wij ernaar een kenniscentrum te zijn dat voor de gehele regio toegankelijk is.