Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Dirksen in
TielOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Dirksen
Zoelensepad 26
4003 EJ Tiel

tel: 0344 - 654924
Aannemersbedrijf Dirksen is een jonge onderneming waar het enthousiasme voor het vak ervoor zorgt dat uw project in goede handen is!

Door onze ervaring met maatwerk en gebruik van de laatste technieken leveren wij kwaliteit voor een scherpe prijs. Onder ‘werkwijze’ en ‘portfolio’ vertellen wij kort meer over de mogelijkheden.

Wij zien er naar uit om u te helpen!


Door gebruik van bepaalde technieken wordt doorgaans de verbouw tijd ter plaatse aanzienlijk verkort.

Het voordeel hiervan is dat u aanzienlijk korter in bouw werkzaamheden zit . Zo kan het bijvoorbeeld mogelijk zijn om uw nieuwe dakkapel in een dag te plaatsen! Ook zijn er verschillende technieken om uw nieuwbouw of verbouw sneller te laten verlopen dan met traditionele bouw. Wij werken samen met verschillende partners en kunnen veel voor u betekenen. We komen in de voorbereiding graag bij u langs om met u de mogelijkheden te bespreken.

  • Samen met u uw ideeën realiseren.
  • Bouwwerkzaamheden ter plaatse zo kort mogelijk te houden .
  • Samen met u naar een goed resultaat.