Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van der Meer in
SneekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Van der Meer
Einsteinstraat 10
8606 JR Sneek

tel: 0515 - 415517
Wij bouwen Meer, sinds 1890

Bouwbedrijf van der Meer is een gespecialiseerd bouwbedrijf voor kleine en grote projecten. Meedenken, adviseren, kwaliteit en vakmanschap zijn kenmerken waar Bouwbedrijf van der Meer om bekend staat. Wij hanteren scherpe calculaties en komen simpelweg onze afspraken na.
Degelijk en betrouwbaar dus.

Ons vakmanschap uit zich onder andere in nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie, onderhoud en turn-key. Onze diversiteit is onze grote kracht en komt volledig tot uiting als meerdere facetten worden gecombineerd in een project. Klik op de buttons links voor meer informatie en afgeronde bouwprojecten. Hou ook ons (bouw)nieuws regelmatig in de gaten voor nieuwe projecten en andere nieuwtjes.

Ervaring en expertise

Aan ervaring geen gebrek, want Bouwbedrijf van der Meer bestaat al sinds 1890. Dat betekent al meer dan 120 jaar kwaliteit en vakmanschap.

Bouwbedrijf van der Meer vindt zijn oorsprong in Oudega g.s. Wat begon als dorpstimmerman is de loop der jaren uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf. Sinds 1975 zijn wij gevestigd aan de Einsteinstraat 10 te Sneek, waaruit wij met ons team het werkgebied van Noord-Nederland bedienen. Van onderhoud tot nieuwbouw, in kleine en grote projecten.

Tijdelijke btw-verlaging verbouwingen (4-3-13)

In het woningmarktakkoord dat woensdag 13 februari tot stand is gekomen, is afgesproken dat het btw-tarief wordt verlaagd op arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen.

De btw gaat van 21% naar 6%. Het gaat hier om een tijdelijke maatregel, die ingaat per 1 maart 2013 en loopt tot 1 maart 2014. Het verlaagde percentage geldt voor de arbeidscomponent van de definitieve factuur van verbouw en onderhoud van woningen die ouder zijn dan twee jaar.
De regeling is wat ruimer ten opzichte van de regeling uit 2010/2011.

Historie Bouwbedrijf van der Meer

Bouwbedrijf van der Meer vindt haar oorsprong in 1890 in Oudega-Gaasterland. Hier begon Wouter van der Meer als dorpstimmerman aan allerlei klussen in en rondom het dorp. Binnen enkele jaren neemt hij ook grotere projecten aan. Zijn zoon Cornelis ("Knilles") komt de gelederen versterken en dat is nodig ook, want er komt steeds meer werk binnen.

Onder leiding van Cornelis' zoon Jaap van der Meer worden de activiteiten uitgebreid alsmede het werkgebied. Waren het eerst de onderhoudsklussen die de hoofdtak van het bedrijf vormden, daarna begon nieuwbouw steeds belangrijker te worden. En wat eerst Oudega was, werd vervolgens Zuidwest Friesland. Dit resulteert rond 1975 in een nevenvestiging in Sneek.

De vierde generatie is een feit wanneer Cor van der Meer in 1982 zijn intrede doet. De projecten worden alsmaar van grotere schaal, wat resulteert dat steeds meer vakmensen worden aangenomen. Deze groei leidt ertoe dat in 2007 wordt besloten om alle activiteiten vanuit Sneek te regelen.

In 2011 is de vijfde generatie tot het bedrijf toegetreden en bestaat de directie uit Cor en Jaap van der Meer. Door de loop der jaren is Bouwbedrijf van der Meer een constante partner geworden in het bouwproces. Met weinig personeelswisselingen mogen wij ons gerust een familiebedrijf noemen dat elke klus aanpakt. Gevormd door onze jarenlange geschiedenis kijken wij altijd naar de toekomst.