Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf J.J. de Vries in
SneekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf J.J. de Vries
Pieter Zeemanstraat 9
8600 CA Sneek

tel: 0515 - 436670
Aannemersbedrijf J.J. de Vries levert een groot aandeel in de bouw van beton- en waterbouwkundige constructies in voornamelijk Noord-Nederland in de volgende categorieën:

- civiele betonbouw
- industriële bouw
- infra

Het bouwen van gemalen, rioolwaterzuiveringen, bruggen, tunnels, kademuren, sluizen en stuwen, behoort tot de kernactiviteiten van J.J. de Vries. Maar ook betonwerken voor de utiliteitsbouw worden veelvuldig uitgevoerd.

Aannemersbedrijf J.J. de Vries maakt deel uit van Friso Bouwgroep.

J.J. de Vries is een middelgroot aannemingsbedrijf en is specialist in civiele beton- en industriebouw, kunstwerken en constructies. Sinds 1990 is J.J. de Vries als zelfstandige werkmaatschappij onderdeel van Friso Bouwgroep.

Disciplines

- Gemalen en zuiveringen
- Infra
- Utiliteit en industrie

Naast waterbouwkundige kunstwerken en constructies bouwt J.J. de Vries ook betonconstructies voor utiliteits- en betonbouw. Hierbij kunt u denken aan:

- parkeergarages
- kelders
- zware funderingen voor bedrijfsgebouwen

J.J. de Vries denkt mee vanaf het ontwerp tot de realisatie van uw project! Dit volgens de zogeheten design and construct- of turn-key methode.


Opdrachtgevers

J.J. de Vries beschikt over een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Zowel de publieke sector, zoals gemeenten, waterschappen, provincies, Rijkswaterstaat, als de private sector rekent J.J. de Vries tot haar klanten.


Werkgebied

De meeste projecten worden uitgevoerd in Friesland, Groningen en Drenthe. Daarnaast breidt de afzetmarkt zich ook meer en meer uit naar de andere noordelijke provincies. Zo zijn er de laatste jaren projecten in Noord-Holland, Flevoland en Overijssel uitgevoerd.

Ook een avontuur in het buitenland wordt niet geschuwd. Zo is onder supervisie van J.J. de Vries op Aruba een rioolwaterzuivering gebouwd.


Certificering

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijk. Dit komt tot uitdrukking in het feit dat J.J. de Vries zowel ISO 9001/2000-, als VCA-gecertificeerd is.

75 jaar ervaring in beton-, weg- en waterbouw!

In 1931 begint Jelle de Vries, met zijn vrouw een timmerbedrijf in Kolderwolde. Het bedrijf houdt zich bezig met boerentimmerwerk. Na de Tweede Wereldoorlog bekwaamt het bedrijf zich in het bouwen van woningen en loodsen. In de jaren 50 neemt De Vries zijn eerste civieltechnische werk aan. Het is een groot gemaal. Vanaf dat moment was zijn interesse voor civieltechniek gewekt.

Civieltechnische werken

Vervolgens gaat De Vries samenwerken met bouwbedrijf De Jong. Aannemersbedrijf De Jong en de Vries BV wordt opgericht. De Jong en de Vries BV richt zich uitsluitend op de civieltechnische werken, In 1970 wordt Casper Couperus mede-eigenaar.

Aansprekende bouwwerken

In de periode 1970-1980 worden enkele aansprekende bouwwerken gerealiseerd:

- gemaal Zoutkamp
- tunnels Anne Vondelingweg Leeuwarden
- rioolzuiveringsinstallaties Birdaard, Kootstertille en Wijnjewoude
- viaduct Breezanddijk op de Afsluitdijk

Overname door Friso Bouwgroep

Wanneer De Vries in 1982 overlijdt zet Casper Couperus het bedrijf voort. In 1990 wordt het gehele bedrijf verkocht aan Friso Bouwgroep in Sneek. Vanaf die tijd functioneert J.J. de Vries als zelfstandig onderdeel van Friso Bouwgroep.

Met haar 75 jaar ervaring is J.J. de Vries een begrip in beton-, weg- en waterbouw.