Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Guido Brouwer in
SneekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Guido Brouwer
Berkenlaan 5
8603 BS Sneek

tel: 0515 - 415184
Op 1 januari 2006 ben ik als zelfstandig aannemer in Sneek begonnen.

Nadat ik achtereenvolgens de LTS, MTS en HTS heb afgerond ben ik In 2000 begonnen bij mijn eerste werkgever in de bouwwereld.
Tot 2005 heb ik bij twee grote bouwbedrijven gewerkt. Ik heb hier, als assistent uitvoerder en later als uitvoerder, zeer veel praktijkervaring opgedaan en heb alle facetten in bouw meegemaakt.
Omdat ik de laatste jaren van deze periode op kantoor zat als werkvoorbereider en calculator had ik ook veel contact met de klanten. Ik heb mij gerealiseerd dat dit rechtstreekse contact mij goed ligt.

Ik blijf echter iemand die met zijn handen wil werken dus de combinatie van opdrachten binnenhalen, overleg met de klant, werktekeningen maken en vervolgens ook zelf de uitvoering van een opdracht doen, geeft mij de meeste voldoening.

Mijn visie

Het voordeel van één op één werken is dat u van intake tot en met oplevering van uw opdracht contact heeft met slechts één persoon. Door deze direkte manier van communiceren kunnen er geen misverstanden ontstaan. Het resultaat is een produkt zonder verrassingen. Ook wordt het dankzij deze werkwijze eenvoudiger uw wensen aan te passen tijdens de werkzaamheden.

Dankzij een goed netwerk kan ik, bij grotere klussen, op het juiste moment de juiste personen inschakelen om mij te assisteren.
Als laatste wordt er bij de oplevering samen met u als opdrachtgever,
de kwaliteit van het werk bekeken en indien nodig de nacalculatie verantwoord.

Mijn werkwijze:

  • Ik kom bij u langs, bespreek met u de wensen en adviseer u hierbij.
  • Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte en indien nodig maak ik een schaaltekening.
  • Wanneer u akkoord gaat met de offerte volgt de voorbereiding.
  • Hierna zal ik persoonlijk de opdracht uitvoeren of, bij grote opdrachten, met meerdere vakmensen de klus uitvoeren. Voor elke klus de juiste man. Bij voorbeeld voor elektra een elektriciën, voor dakwerk een dekker en voor installaties een installateur.
  • Tot slot de oplevering en, in de gevallen waarbij de klus niet is aangenomen, de nacalculatie.