Aannemersbedrijf
Veldman Bouw in
RaalteOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Veldman Bouw
Zompstraat 17
8102HX Raalte

tel: 0572-382980
Het ontstaan van Veldman Bouw, Techniek en Veldman Detachering in vogelvlucht

Vanuit de boerderij in Luttenberg is in 1987 begonnen met de handel in bouwmaterialen en PVC.

Na de verhuizing van Hennie naar Dalfsen in 1992 werden hier diverse verbouwingen van de toenmalige schuren gerealiseerd. De handel in materialen werd behoorlijk uitgebreid en zo ontstond de vraag van mensen uit de omgeving of we dergelijke verbouwingen ook voor derden konden uitvoeren.

Vanaf het begin werd de administratie door Paulien uitgevoerd.

In 1997 werd het eerste personeel aangenomen voor de bouw van een nieuwe vleesvarkensstal in Dalfsen. Bij deze bouw had Jos Veldman de uitvoering in handen en hij besloot te stoppen met zijn werkzaamheden bij zijn werkgever en zich aan te sluiten. André kwam in de zaak vanwege zijn grote kennis van onderdelen en materialen.

Veldman Techniek was geboren!!!

Na diverse bouw- en installatie projecten uitgevoerd te hebben met een kleine bezetting aan mensen en met 2 mensen op kantoor brak in 2001 de MKZ uit.

Er mocht op de boerderijen in Dalfsen en Luttenberg niet meer door derden gewerkt worden en de activiteiten werden in Raalte aan de Zompstraat 17 voortgezet.

We hadden hier de beschikking over een veel groter magazijn en hebben de werkzaamheden langzamerhand uitgebreid met ongeveer alle diciplines die in de agrarische sector voor komen.

Het personeelsbestand groeide gestaag mee, zowel de binnen- als de buitendienst, evenals het wagen- en machine park.

Tenslotte kwam de afdeling detachering tot stand na goede ervaringen die al was opgedaan met Poolse medewerkers.

Tot op de dag van vandaag vormen zij een belangrijke schakel in het gehele plaatje.

In 2008 zijn de kantoren verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand aan de Zompstraat 19, het magazijn bleef bestaan op Zompstraat 17.

De ontwikkelingen staan niet stil, we blijven ons vernieuwen en verbeteren en blijven uitkijken naar nieuwe mogelijkheden; o.a. in de vorm van energie techniek.