Aannemersbedrijf
BKH Bouwbedrijf BV in
RaalteOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
BKH Bouwbedrijf BV
Karveelstraat 8
8102GX Raalte

tel: 0572-381221
BKH Bouwbedrijf BV is opgericht in 1998 als bouw- en klussenbedrijf voor verbouw en onderhoud. Al vanaf dag één stroomden de opdrachten binnen en werd al snel personeel aangenomen om aan de vraag te kunnen voldoen. En dat allemaal vanuit een oude varkensschuur van ± 100 m² in het buitengebied van Raalte, met kantoor aan huis in Heeten. BKH groeide gestaag door tot allround bouwbedrijf en in 2007 werd de stap gezet naar een nieuwbouwpand aan de Karveelstraat in Raalte.
Kenmerkend voor ons is dat we geen seriematige opdrachten aannemen, maar we ons bewust beperken tot het duurzaam bouwen van kleinschalige projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovatie. Een specialisme waarmee BKH zich weet te onderscheiden van collega-bedrijven is interieurbouw, o.a. in oude stijl (jaren dertig) en verder ieder willekeurige stijl, die de klant maar wenst.
Dit specifieke werk bereiden we zoveel mogelijk voor in eigen werkplaats. Een groot voordeel is dat we hierdoor projecten helemaal van a tot z kunnen aanbieden. Tot aan houten vloeren toe.

Wat onze ogen zien maken onze handen.