Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Gebr. Meijer in
RaalteOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Gebr. Meijer
Klipperweg 2
8102 HR Raalte

tel: 0572 - 351863
Welkom bij Aannemersbedrijf Gebr. Meijer

De naam Aannemersbedrijf Gebr. Meijer is al vele jaren een begrip voor talloze opdrachtgevers in Raalte en wijde omgeving.
Het bedrijf werd ruim een eeuw geleden opgericht en is in middels uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf!

De kracht van Aannemersbedrijf Gebr. Meijer heeft altijd gelegen in de veelzijdige mogelijkheden die het de klant biedt.
Want naast een uitgebreid standaard programma kunnen wij opdrachtgevers altijd een oplossing op maat leveren.

Bovendien beseffen de mensen van Aannemersbedrijf Gebr. Meijer als geen ander dat wie een woning- of utiliteitsbouwproject laat uitvoeren, in de eerste plaats zekerheid wil als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs en service.

Wij bieden u belangrijke zekerheden zoals de onberispelijke kwaliteit en de snelle en betrouwbare oplevering.
En wat het betreft de prijs / kwaliteitsverhouding vinden wij zelfs dat u zonder meer van ons mag eisen dat die uitstekend is!
Maar minstens zo belangrijk: bij ons krijgt u met mensen te maken die er op uit zijn om hun klanten het best denkbare resultaat te bieden.

Aannemersbedrijf Gebr. Meijer is gecertificeerd voor NEN-EN-ISO 9001:2008 en VCA** 2008/05.1 en is aangesloten bij het Woningborg.