Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf F. de Vries B.V. in
JoureOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Bouwbedrijf F. de Vries B.V.
Vegelinsweg 2-4
8501 BA Joure

tel: 0513 - 412209
Welkom bij Bouwbedrijf F. de Vries B.V.

U heeft bouwplannen. U bent zich aan het oriënteren voor een nieuwe woning, een nieuw bedrijfspand of u wilt gaan verbouwen. Voor u is dit geen dagelijks werk. Waar begint u? Welke aannemer neemt u in de arm? Het zijn allemaal vragen die bij de start van een bouwproces belangrijk zijn. Met deze presentatie willen wij u informeren over Bouwbedrijf De Vries. Over onze werkwijze, over onze visie op kwaliteit en over de mogelijkheden die wij u bieden. Het klinkt erg vanzelfsprekend, maar bij ons staan twee aspecten altijd centraal; uw wensen en kwaliteit. Dat is waar het bij ons om draait en dat zijn de uitgangspunten die wij vanaf de start tot en met de oplevering van een bouwproces centraal stellen. Wij willen u dan ook niet overtuigen met mooie woorden, maar met resultaat en daar zijn wij pas tevreden over wanneer u dat bent.

Specialiteiten
  • Utiliteitsbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Timmerfabriek