Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Cornel BV in
JoureOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Cornel BV
Produksjewei 8
8501XD Joure

tel: 0513-415800
Voor al uw bouwprojecten is Aannemersbedrijf Cornel BV de juiste keus.
U heeft een droom, de bouw van een door u gewenste woning of een door u gewenste aanbouw, renovatie of verbouw. Wij zien het als onze taak uw droom te verwezenlijken. Hoe groot en hoe mooi is uw droom? En wat zijn uw mogelijkheden daarin? Wij zien het als onze taak die vragen voor u te beantwoorden.

Het bouwplan.

Wij vertalen uw droom en uw mogelijkheden in een bouwplan. Dit bouwplan bestaat uit:

een ontwerp
een offerte
een planning

een advisering in een bouwmethode en materialenkeuze.
Na prijsvorming en afspraken volgt de bouw. Achter de schermen koestert ons bouwteam uw droom. Uw droom wordt door Bouwbedrijf Cornel vertaald in concreet bouwproject.

Het bouw project.

Van calculatie tot planning en van uitvoering tot oplevering. Uw plan wordt getoetst aan bouwregelgeving, welstand en vergunningsaanvraag. Na de prijsvorming en afspraken volgt de bouw. Wij willen u in alles ontzorgen en daarom merkt u niets van dit traject.

Uw enige zorg is dat uw droom werkelijkheid wordt. En dat is de taak van Bouwbedrijf Cornel.

Bouwbedrijf Cornel is hét bouwbedrijf van Friesland, u vindt ons in Joure.
Aannemersbedrijf Cornel BV is een regionaal georiënteerd bouwbedrijf. Wij zijn sedert 1994 gevestigd aan de Produksjewei 8 op het industrieterrein Sewei te Joure. Hier beschikken wij over een modern kantoorpand, een volledig uitgeruste werkplaats en een werf.

Geschiedenis

Het fundament voor het huidige bouwbedrijf is in 1918 gelegd door M.J. Cornel, de grootvader van de huidige eigenaar Marten Joh. Cornel. Het oorspronkelijke bedrijf richtte zich in eerste instantie op verbouw en onderhoud van kleine projecten voor particulieren. Na de Tweede Wereldoorlog namen de activiteiten sterk toe met de bouw van complete woningen, zowel seriematig als ook de meer luxere woningbouw. In een later stadium volgde ook de bouw van diverse panden voor de zakelijke markt. Hierbij valt te denken aan kantoorpanden, maar ook bedrijfshallen. Daarnaast richt ons bedrijf zich ook op projectmatige bouw.

Inmiddels wordt Bouwbedrijf Cornel geleid door de derde generatie, bestaande uit Marten J. Cornel en Oene W. Wassenaar. Onze organisatie is in de loop der jaren gegroeid tot een bezetting van circa 30 medewerkers. Naast onze directie beschikt de organisatie over gemotiveerde vakmensen met kennis en ervaring in de werkvoorbereiding, calculatie, uitvoering en uiteraard onze vaklieden op de bouw.

Specialiteiten
  • Isolatie
  • Ventilatie
  • Appartementen
  • Architect
  • Bouwvergunning
  • Deuren
  • Huis Bouwen
  • Kunststof kozijnen
  • Ramen
  • Woningen