Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Jellema Bouw in
JoureOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Jellema Bouw
Fabrieksweg 3
8501 ST Joure

tel: 0513-416762
Aannemersbedrijf Jellema Bouw uit Joure is actief in de bouw in de ruimste zin van het woord. Onze werkzaamheden bestaan uit onderhoud, renovatie, woning en utiliteitsbouw. wij staan klaar voor zowel kleine als grote opdrachten. Met deskundige nauwkeurigheid dragen wij er zorg voor dat alle projecten volgens afspraak verlopen. Voor elke discipline hebben wij de juiste vakmensen in huis. Voor een offerte of advies zijn we ten alle tijde bereid Dus voor vragen, offerte's en of advies kun je contact opnemen met ons.

Nieuwbouw/Verbouw Advies

“Welke vloer is zowel functioneel als esthetisch de beste keuze? Welke wandafwerking kiezen we? Welke kleuren passen bij ons en combineren mooi met de gekozen materialen? Welke keuken kiezen we? En waar plaatsen we de verlichtingspunten?”

Zomaar een aantal vragen waar je mee worstelt. Uit ervaring weten we dat er veel komt kijken bij de keuzes van je nieuwbouwwoning. Vele keuzes op het gebied van verhouding, afwerking en materiaal moeten vaak al in een vroeg stadium worden gemaakt.

Duurzaam Advies

Een woning of bedrijfshal met een duurzame gedachte, bij nieuwbouw of verbouw projecten worden de keuzes die je nu maakt dan ook erg belangrijk. Kiezen voor een goed geïsoleerde woning levert een besparing op; net als het regenwater gebruiken. De keuze voor degelijke en milieuvriendelijke materialen kunnen hierbij van belang zijn. Om je te laten bijstaan bij dergelijk keuzes, kan duurzaam bouwadvies de oplossing zijn.

Wij denken graag met je mee!

Een initiatief van Gemeente Skarsterlân: “Tûk Wenjen stimuleert energiebesparing en duurzaamheid in bestaande woningbouw”. De gemeente wil inspelen op het verbeteren van energiebesparing van bestaande woningen.