Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf PSW Bouw BV in
GroningenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf PSW Bouw BV
Bremenweg 12
9723TD Groningen

tel: 050-5370491
Aannemersbedrijf PSW Bouw BV is een middelgroot bouwbedrijf gevestigd in Groningen. Het werkterreing ligt voornamelijk in het noorden van Nederland. De activiteiten strekken zich uit tot nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud, zowel kleine als grote projecten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.
Wij werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers zoals; particulieren, bedrijven, vastgoedbeheerders, makelaars, gemeenten, vve’s, etc.
Kwaliteit, duurzaamheid, betrokkenheid en een effectieve aanpak staan bij ons centraal. Met onze allround vakmensen hebben wij de ervaring en kennis in huis om uw wensen tot een goed eindresultaat te brengen. Het traject van bouwaanvraag tot en met oplevering is bij ons in goede handen.

Op onze website vindt u informatie over onze diensten en projecten die wij hebben uitgevoerd in de afgelopen jaren. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Diensten

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden.

Nieuwbouw

Het bouwen van een woning of een bedrijfspand is natuurlijk iets heel bijzonders en persoonlijks PSW bouw weet dat als geen ander. Uw wensen bij het realiseren van uw project staan bij ons dan ook centraal. Of het nu een traditionele uitvoering betreft of een architectonisch ontwerp, wij gaan graag met u de uitdaging aan. Door onze jarenlange ervaring en kennis bent u verzekerd van professionele aanpak.

Verbouw

Door het verbouwen van uw woning of bedrijfspand wilt u uw woon- en/of werkgenot vergroten. Diverse facetten van de bouw zijn nodig om tot een goed en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te komen, zoals timmerwerk, metselwerk, loodgieterswerk, elektriciteitswerk, tegelwerk, schilder- en stucwerk. Naast onze eigen ervaren timmerlieden werken wij met onze vaste, op vakbekwaamheid geselecteerde onderaannemers en kunnen wij zowel klein- als grootschalige projecten voor u verzorgen.

Renovatie

Ook renoveren is één van de specialiteiten van PSW Bouw. Nieuwe of bestaande constructies dienen zorgvuldig en met oog voor detail vervangen of aangepast te worden. Wij voeren met grote precisie uw renovatieopdracht uit en zorgen ervoor dat het uiterlijk van historische panden behouden blijft.

Onderhoud

Onderhoud aan uw pand is erg belangrijk voor het behoud daarvan. Goed onderhoud zorgt er verder voor dar de waarde van uw pand behouden blijft. Of het nu gaat om planmatig onderhoud of enkel het herstellen van een kozijn, goot en/of betonrot. Voor al deze werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Specialiteiten
  • Kozijnen
  • Metselwerk
  • Tegelwerk
  • Timmerwerk
  • Badkamers
  • Deuren
  • Inbraakpreventie
  • Kantoor
  • Stucwerk