Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf André Swart in
GroningenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf André Swart
Woldjerspoorweg 46
9723 ES Groningen

tel: 050 5412076
Over Aannemersbedrijf André Swart

Ons bouwbedrijf heeft langgerekte wortels in het verleden. Mijn opa Willem Swart had namelijk al een bouwbedrijf en daarnaast een makelaardij. Hij heeft in de omstreken Engelbert, Roodehaan en Noorddijk verschillende woningen gebouwd en laten bouwen. Mijn opa is omstreeks 1920 begonnen met het bouwbedrijf. Mijn vader Andries Swart is ook aannemer geworden en heeft het bedrijf van mijn opa overgekocht.

Het makelaardijschap heeft mijn vader niet doorgezet en dit onderdeel van het bedrijf is verkocht aan een bekende makelaar in Haren. Het bouwbedrijf van mijn vader had gemiddeld 5 timmermannen in dienst.

De werkzaamheden waren toen zeer gevarieerd; van het bouwen van boerderijen tot het verbouwen van winkelpanden in de Groninger stad en het verbouwen van loodsen in Hoogezand van Atlanta.

Later is het bouwbedrijf van mijn vader overgenomen door mijn twee broers Wim en Kees Swart.


André Swart

Na mijn scholing MTS bouwkunde ging ik bij mijn broers verder het vak leren en 3 jaar later, op 25 november 1996, ben ik mijn eigen bouwbedrijf begonnen, André Swart Bouwbedrijf.

Aannemersbedrijf André Swart begon als eenmanszaak, maar al snel nam ik mijn eerste medewerker in dienst.

Vijftien jaar later zijn er al vele bouwproject succesvol door ons afgerond en hebben we veel ervaring opgedaan. Door deze ervaring kunnen wij vakmanschap en kwaliteit leveren.

Heden ten dage zijn wij gevestigd in het mooie dorp Engelbert gelegen op het randje van de stad Groningen. Hier hebben wij ook onze werkplaats.
André Swart Bouw

Om onze klanten goed van dienst te zijn rijden onze medewerkers in een eigen bus met gedegen gereedschap. Het bedrijf telt drie ervaren timmerlieden die elke klus aankunnen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat wij ook op deze manier bekend zijn binnen ons werkgebied Groningen / Drenthe. Wij pakken elke klus professioneel aan. Voor en tijdens de klus wordt er zoveel mogelijk besproken om tot een goed eindresultaat te komen met tevreden klanten.

Ons motto is samen huilen en samen lachen.

Aannemersbedrijf André Swart is gespecialiseerd in:

 • Bouwen van nieuwe huizen
 • Complete verbouwingen | all-in verbouwingen
 • Stukadoorswerk
 • Elektrische installaties
 • Badkamers
 • Leggen van vloeren dan wel constructief als toplaag
 • Maken van eigen kozijnen
 • Dakkapellen of dakopbouwen
 • Leveren en monteren van isolatieglas
 • Keukens plaatsen
 • Schoorsteen renovatie
 • Renovatie pannen en platte daken
 • Vlonderbouw hardhout en kunststof
 • Schilderwerken
 • Advies voor bouwwerken
 • Schuren en bijgebouwen van steen of hout
 • Betimmerde goten met zink
 • Winkelbetimmering

Kennismaken?

Met veel ervaring en kennis kunnen wij een compleet aanbod van diensten leveren en zijn wij breed inzetbaar. Wilt u ook uw nieuwbouw, verbouw of renovatie laten doen door een bedrijf met jarenlange ervaring en waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat? Neem dan contact op met ons voor een kennismaking.

Nieuwbouw, Verbouw en Renovatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw of renovatie? Wilt u een aannemer die kwaliteit oplevert en ervoor zorgt dat uw bouwproject opgeleverd wordt conform uw wensen? Dan bent u bij bouwbedrijf André Swart aan het goede adres.

Aannemersbedrijf André Swart is uw partner in kwaliteitsbouw. Met jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie is uw bouwwerk in veilige handen bij André Swart Bouw.
Bouwwerkzaamheden

Door middel van onze website willen wij u graag een indruk geven van onze werkzaamheden in de bouw en aannemerij. Graag willen wij u dan ook uitnodigen om onze nieuwbouw, verbouw, renovatie of aannemerij pagina te bekijken.

Als professional op het gebied van kwaliteitsbouw denken wij graag met u mee over uw bouwproject en willen wij graag een advies uitbrengen over de planning van uw bouwproject en het uitvoeren van dit project binnen het gestelde budget.

Aannemersbedrijf André Swart: Kwaliteitsbouw in Groningen en Drenthe!

Nieuwbouw Groningen en Drenthe

Wanneer u een nieuwbouwproject laat uitvoeren wilt u dit door een professioneel bouwbedrijf laten doen. U wilt graag kunnen bouwen op een bedrijf met vele jaren ervaring, waar u een persoonlijke behandeling krijgt en waar de nieuwbouw wordt uitgevoerd zoals u dat verwacht! André Swart Bouw levert kwaliteit, ook bij nieuwbouw!
Nieuwbouw proces

Aannemersbedrijf André Swart is uw partner bij nieuwbouw. Door onze jarenlange ervaring in nieuwbouw kunnen wij uw nieuwbouwproject begeleiden vanaf de ontwikkeling van de tekeningen en het aanvragen van vergunning tot de oplevering van uw huis. André Swart Bouw neemt uw zorgen uit handen bij het bouwen van uw huis of bedrijfspand en zorgt ervoor dat uw nieuwbouwproject wordt opgeleverd zoals u het verwacht, dit betekent ook dat wij de bouwplaats schoon opleveren!

Verbouw Groningen en Drenthe

Wilt u binnenkort uw huis of bedrijfspand laten verbouwen en bent u op zoek naar kwaliteit voor uw verbouwing? Wilt u snel de verbouwing achter de rug hebben en wilt u dat de verbouw precies wordt uitgevoerd zoals u het wilt? André Swart Bouw voert uw verbouwing uit op de manier die het beste voor u is, zodat u zo weinig mogelijk overlast heeft en uw wensen worden omgezet in een kwaliteitsverbouwing.

Verbouw proces

Aannemersbedrijf André Swart kan u direct vanaf het begin van de verbouwing helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het regelen van vergunningen en het uitzetten van de bouwplannen. Uw verbouwing zal op die manier soepel verlopen en binnen de kortste keren kunt u genieten van uw verbouwde huis of bedrijfspand. Of u nu graag uw dakbedding wilt vervangen, uw badkamer opnieuw wilt laten installeren, toe bent aan een carport of serre, voor de verbouwing van fundering tot schoorsteen en alles wat hiertussen zit kunt u terecht bij André Swart Bouw!

Renovatie Groningen en Drenthe

Is uw huis of bedrijfspand wel toe aan een kleine of grondige renovatie? Ook voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u terecht bij André Swart Bouw. Door onze jarenlange ervaring in renovatie en onze vakkundige kijk op onderhoudswerkzaamheden kunnen wij de oorspronkelijke glorie van uw huis weer boven water halen. Zonder te veel overlast herstellen wij uw huis of bedrijfspand en voor u het weet kunt u weer jarenlang genieten van uw woning.

Renovatie proces

Een renovatie moet goed gebeuren, anders is het zonde van uw geld. André Swart Bouw weet dit als geen ander. Wij zullen samen met u de renovatie en onderhoudswerkzaamheden inventariseren en aan de hand van deze inventarisatie zullen wij een voorstel uitbrengen. Na akkoord gaan wij starten met de renovatiewerkzaamheden. We doen ons uiterste best om zonder te veel overlast onze werkzaamheden uit te voeren. Uw huis of bedrijfspand wordt vakkundig hersteld en wij gaan pas weg als u tevreden bent. Vanzelfsprekend ruimen wij de bouwplaats op na de renovatie.

Aannemer Groningen en Drenthe

Wilt u uw bouwwerkzaamheden vakkundig uit laten voeren door een betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring en een groot aantal tevreden klanten? Wilt u uw verbouwing, nieuwbouw of renovatieproject uit laten voeren zonder zelf financieel risico te dragen? Dan bent u bij André Swart Bouw aan het juiste adres. Wij kunnen uw bouwklus aannemen en wij gaan pas weg wanneer u geheel tevreden bent. Aannemer André Swart Bouw is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Aannemer met keurmerk

Bij André Swart Bouw krijgt u de garantie dat uw bouwklus vakkundig wordt aangenomen en uitgevoerd. Wij zijn aangesloten bij bouworganisatie ‘Bouwend Nederland’. Tijdens de eerste kennismaking met u zullen wij gaan inventariseren wat uw wensen zijn. Wij stellen een offerte op die zowel bij uw wensen als uw budget past. Na akkoord zullen wij uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatiewerkzaamheden de zorg en aandacht geven die het verdiend en pas als u tevreden bent gaan wij onze spullen inpakken.