Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Hoving Bouw in
GroningenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Hoving Bouw
Smirnoffstraat 3
9716JP Groningen

tel: 050-7370124
Welkom bij Aannemersbedrijf Hoving Bouw

Aannemersbedrijf Aannemersbedrijf Hoving Bouw is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel allround bouwbedrijf met een goed geoutilleerde timmerwerkplaats in de stad Groningen. Aannemersbedrijf Hoving Bouw heeft ruime ervaring met allerlei verbouwingen en uitdagende nieuwbouwprojecten en levert maarwerk. Onze uitgangspunten zijn: renovatie in stijl, een combinatie van moderne en ambachtelijke bouwmethoden, dit met een grote voorkeur voor duurzaam bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in verbouw, renovatie en restauratie. Kijk voor een overzicht op de volgende pagina. Wij kunnen uw (bouw)werk begeleiden vanaf de tekentafel-/vergunningsfase tot en met het sleutelklaar opleveren.

Aannemersbedrijf Hoving Bouw is nu ook te vinden op twitter en facebook. Bent u nieuwsgierig, neem dan even een kijkje.

Ons team bestaat uit 6 betrokken mensen met een gezamenlijke wens: tevreden klanten. De grote voordelen van een klein team zijn de persoonlijke benadering en de korte lijnen met het uitvoerende personeel op de werkvloer. Waar mogelijk wordt prefab werk voorbereid in de werkplaats. Dit kan resulteren in korte bouwtijden op locatie, minder materialen en vooral minder overlast. En dat scheelt. Ook voor u!

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of advies inwinnen. contact


Aannemersbedrijf Hoving Bouw is een BouwGarant Bouwbedrijf. Daarnaast lid van Bouwend Nederland en een erkend leerbedrijf

Bouw

Voor het realiseren van een (nieuw)bouw project zijn vaak meer hindernissen te nemen dan vooraf gedacht. U krijgt te maken met bouwaanvragen, vergunningen, tekeningen, welstandscommissies, bouwbesluiten en ga zo maar door.

Uw aannemer Aannemersbedrijf Hoving Bouw kan u van dienst zijn met:


* adviezen
* bouwaanvragen
* bouwtekeningen
* detail tekeningen
* materiaalkeuze
* constructieberekeningen


Verbouw

Bij verbouwingen komen nogal wat zaken op u af. Aannemersbedrijf Hoving Bouw is een bouwbedrijf dat u duidelijk informeert en blijkt in de praktijk een goede en betrouwbare partner te zijn. Sterker nog; met de juiste planning en duidelijke afspraken is een verbouwing een leuke belevenis!

Een greep uit de mogelijkheden:

* verbouw

* onderhoud

* renovatie

* nieuwbouw

* aan- en opbouw

* dakkapellen

* hellende- en platte daken

* metselwerken en voegwerken

* stukadoorswerk

* installatiewerk

* kozijnen, deuren en ramen

* schilderwerken

* isolatiewerken

* trappen


BouwGarant

Aannemersbedrijf Hoving Bouw draagt met gepaste trots het BouwGarant kwaliteitslabel. Als onafhankelijke stichting biedt BouwGarant particulieren meer zekerheid en vertrouwen bij het inschakelen van een aannemer.

Voor ambachtelijk timmerwerk heeft Aannemersbedrijf Hoving Bouw een grote moderne timmerwerkplaats. Deze is zeer geschikt voor renovatieopdrachten van met name oudere woningen in verband met authentieke aftimmerlijsten, vensterbanken etcetera. Ook worden hier (deel)projecten voorbereid zoals kasten, trappen, kozijnen die vervolgens op locatie worden ingebouwd.


Aannemersbedrijf Hoving Bouw kan voor de machinale houtbewerking en het timmerwerk duurzaam geproduceerd tropisch hardhout gebruiken. Op verzoek kunnen we kozijnen leveren met het KOMO keurmerk.


De mogelijkheden zijn eindeloos. Echt alles is met hout te maken. Het Aannemersbedrijf Hoving Bouw team is groot liefhebber van timmerwerk met ambachtelijke verbindingen en ouderwetse kralen, brede onderdorpels, afwijkende maatvoeringen, ronde bogen en nostalgische profileringen. Aannemersbedrijf Hoving Bouw kan ook voorzien in afwerkingen als stukadoren en schilderwerk.

Aannemersbedrijf Hoving Bouw is betrokken bij onze leefomgeving. Laten we de laatste oerbossen niet in onze gevels stoppen! Daarom wordt er waar mogelijk gekozen voor FSC-gecertifiseerde producten, een prima alternatief. In 2010 is Aannemersbedrijf Hoving Bouw genomineerd voor duurzaamste ondernemer van de Gemeente Groningen met een plan voor het standaard toepassen van FSC-hout in de bouw

Graag houden wij ons aanbevolen voor nieuwe technieken en zijn wij u graag van dienst als vraagbaak over duurzaamheid.

Neem contact op met ons voor vrijblijvend advies.


Wonen in borg of rondom een binnentuin...?


Lees dan meer over de 'samenwoning'

Meander Architecten is opzoek naar belangstellenden voor het unieke woonproject 'Samenwoning'. Een eigen woning met alle gewenste privacy gecombineerd met de voordelen van gezamenlijkheid. Een sfeervolle woonomgeving waar u gemakkelijk een eigen plek kunt creëren. Even bijpraten met de buren wordt in het project nog leuker door de gezamenlijke ruimte in de vorm van een binnentuin, boomgaard of pleintje. De woningen liggen in een u-vorm om deze ruimte heen en vormen zo samen een bijzonder gebouw, zoals in de voorbeelden hieronder is te zien.

De gezamenlijkheid kent ook praktische voordelen. Zo zijn fietsenstalling, carport, technische ruimte en duurzame voorzieningen gezamelijk wat zowel kosten- als ruimtebesparend is. Duurzaamheid is overigens op een natuurlijke manier in het project verweven. Daarnaast kunnen er in het project, al naar gelang de grootte en wensen, gezamenlijke voorzieningen worden opgenomen als een logeerplek (pipowagen), ontmoetingsruimte, sauna of werkplekken. Met het creëren van werkruimte wordt de mogelijkheid geboden om gezamenlijk en toch thuis te werken!

De bouw van het project gebeurd in de vorm van een CPO, dit is een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Een CPO houdt in dat een groep particulieren gezamenlijk onder professionele begeleiding een project realiseert. Dit bespaard aanzienlijk op ontwikkelingskosten en biedt de toekomstige bewoners de ruimte al in een vroeg stadium hun eigen ideeën en wensen in het ontwerp mee te laten nemen. Hierdoor heeft iedereen in de 'samenwoning' juist ook een heel eigen, persoonlijk huis.

Meander Architecten komt graag in contact met belangstellenden die in de planvorming willen meedenken en/of graag deel willen nemen aan het project en graag ergens in Nederland in één van de 'samenwoning' wil wonen. Heb je interesse, neem dan gerust contact op met Meander Architecten via de onderstaande gegevens.

Architetuur: Meander Architecten

Contactpersoon: Martijn de Lange(050-5734767 of info@meanderarchitecten.nl)

Start projecten: 1 - 5 jaar

Geraamde kosten:Vanaf €175.000,- tot € 300.000,-

Locatie: N.t.b.

Meer informatie: www.meanderarchitectuur.nl/meander/meander-concept

Specialiteiten
 • Installatiewerk
 • Kozijnen
 • Schilderwerk
 • Carport
 • Dakkapellen
 • Deuren
 • Houtbewerking
 • Ramen
 • Stukadoren
 • Trappen
 • Woningen