Aannemersbedrijf
Vriesbouw-Ommelandbouw BV in
GroningenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Vriesbouw-Ommelandbouw BV
Boumaboulevard 91/93
9723ZS Groningen

tel: 050-3111815
Welkom bij Vriesbouw-Ommelandbouw BV

Vriesbouw-Ommelandbouw BV is een aannemersbedrijf met een werkgebied dat zich uitstrekt over de drie noordelijke provincies. Bij aannemersbedrijf Vriesbouw kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten terecht. Met vakbekwame medewerkers is onze prioriteit een tevreden opdrachtgever zowel voor, tijdens als na de bouw. Uw opdracht wordt begeleid en gerealiseerd door mensen die al jarenlang in de bouw werkzaam zijn.

Van alle markten thuis

U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatieprojecten. Naast de particuliere klanten hebben wij onze sporen ruimschoots in de zakelijke markt verdiend. Wij zijn onder meer actief in de (voedings)industrie, gezondheidszorg en het agrarisch gebied. Ook mogen wij een groot aantal woningcorporaties tot onze vaste klanten rekenen. Vriesbouw is dus van alle markten thuis. Ons bedrijf is dan ook gekwalificeerd als erkend hoofdaannemer via de brancheorganisatie BouwendNederland.

Bouwplannen

Alles onder één dak geregeld

Heeft u bouwplannen en een toekomstige kavel op het oog of zelfs al een optie op een stuk grond waar u uw bouwplannen wilt realiseren? Dan staat het team van Vriesbouw voor u klaar om u daarin te begeleiden.

Alvorens u gaat beslissen met wie u deze bouwplannen gaat verwezenlijken is een gedegen voorbereiding noodzakelijk. Door jarenlange ervaring op het gebied vergunningen en gemeentelijke procedures kunnen wij samen met u kijken welke mogelijkheden er voor u realiseerbaar zijn.

Tijdens het kennismakingsgesprek maakt u uw specifieke bouwwensen kenbaar en staan wij u bij voor professioneel en vakbekwaam advies. Dit zorgt er niet alleen voor dat u inzicht krijgt in het gehele bouwproces, maar tevens de basis legt voor een passend ontwerp binnen een passend budget.

Vriesbouw Groningen is actief in de diverse marktsegmenten en heeft specialisten in dienst om voor verschillende bedrijfstakken een passende oplossing te bieden.

Particulieren

Vakmanschap, ervaring, kwaliteit en duidelijke afspraken

Als particuliere klant bent u bij Vriesbouw aan het goede adres. Wij verzorgen alle voorkomende bouwwerkzaamheden, van het plaatsen van een kozijn tot een complete nieuwbouwwoning. Maar ook voor het verzorgen van de benodigde vergunningen kunt u bij ons terecht.

Op alle fronten inzetbaar zijn is waar het in de bouwwereld om draait. Het hebben van één aanspreekpunt, die u begeleid in het bouwproces en alles van A tot Z voor u regelt. Wij vertalen uw bouwwensen in een passend ontwerp en binnen een passend budget.

Als bedrijf staan wij voor:

  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Uitstekende reputatie
  • Duurzaamheid
  • Jarenlange ervaring en kennis
  • Duidelijke afspraken
U kunt ons hier altijd op aanspreken

Zakelijk

Groot uitzetgebied

Op het zakelijk gebied zijn wij voornamelijk werkzaam in de 3 noordelijk provincies. Het komt ook met regelmaat voor dat wij voor onze vaste opdrachtgevers moeten uitwijken richting Noord Holland, Flevoland of de Waddeneilanden.
Uitgebreid klantenbestand en expertise

Een groot deel van onze klanten zijn bedrijven. Wij zijn onder meer actief in de (voedings) industrie, gezondheidszorg en het agrarisch gebied. Ook mogen wij een groot aantal woningcorporaties tot onze vaste klanten rekenen. Specifieke markten die specifieke eisen aan de bouw stellen. Vriesbouw heeft ruime ervaring in deze branches.