Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Tadema Groningen in
GroningenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Tadema Groningen
Peizerweg 142
9704 AB Groningen

tel: 050-5276677
Tadema

Verstand van bouwen

Tadema Bedrijven staat garant voor bijna vijftig jaar kennis en ervaring in bouwen. Ooit begonnen als lokale aannemer in Leeuwarden, heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een landelijk opererende, innovatieve projectontwikkelaar en bouwer. Het bedrijf heeft vestigingen in Leeuwarden en Groningen. Tadema Bedrijven bestaat uit verschillende werkmaatschappijen, elk met een eigen aandachtsgebied en specialisme. Samen goed voor het complete traject van plan- en projectontwikkeling tot en met bouw, verbouw, renovatie en onderhoud.

Kennisleverancier

Wij hebben de kennis en capaciteit om al in een vroeg stadium van uw project mee te denken (zoals de voorbereiding en engineering). Voor advies op het gebied van projectontwikkeling kunt u bij ons terecht, maar ook voor bijvoorbeeld het veranderen van bestemmingen van gebouwen, het projectmatig renoveren en upgraden van gebouwen (ook in bewoonde toestand) en voor tijdelijke huisvestingsmogelijkheden.

Tadema kan u adviseren op allerlei vlakken, overleggen en tot overeenstemming komen met overheden, bouwfysisch onderzoek verrichten, een maatwerkplan maken en eventeel participeren in uw project.

Duurzaam

Tadema Bedrijven heeft duurzaam ondernemen en duurzaam bouwen opgenomen in haar concernfilosofie en –strategie.Waar mogelijk past Tadema duurzame materialen en technieken toe. We besteden veel tijd en aandacht aan duurzaam ontwerpen, bouwen en innoveren. We investeren in energiebesparing, recycling en het beperken en scheiden van afvalstromen. We zetten in op milieuvriendelijke en energiezuinige werkprocessen en productie- en transportmiddelen. We werken aan duurzame relaties en houden rekening met toekomstige generaties.

Voor meer informatie hierover kunt u kijken in het linker menu bij Duurzaam ondernemen.

Specialiteiten

##Specialismen


  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Tadema Houtbouw
  • Tasta Bouwsysteem
  • Tasta 2.0 Bouwsysteem
  • Export Tasta Bouwsysteem
  • Tijdelijke huisvesting