Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Jansen Huybregts in
EindhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Jansen Huybregts
De Witbogt 6
5652 AG Eindhoven

tel: 040 - 2919191
Aannemersbedrijf Jansen Huybregts is actief in onderhoud en renovatie van vastgoed. Dat doen we vanuit een heel duidelijke filosofie. We streven naar optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers en van hun huurders. Dat kan alleen maar als je onderhoud en renovatie beschouwt als expertise. Als een activiteit waarop je volledig ingericht moet zijn om goed werk te kunnen leveren.

Vanuit die gedachte opereert Jansen Huybregts. En van daaruit hebben wij ook de organisatie ingericht. Vanuit verschillende locaties in het land zijn dagelijks zo’n 120 medewerkers actief om ruim 30.000 opdrachten per jaar uit te voeren. Ongetwijfeld kent u Jansen Huybregts van de opvallende werkbussen waarmee dat gebeurt. En mocht dat niet zo zijn, dan stellen wij ons graag aan u voor.

Een tevreden huurder is een blijvende huurder. Hij levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een evenwichtige huurwaarde-ontwikkeling. En daarmee ook aan de waarde van uw vastgoed.

Misschien een simpele redenering, maar wel heel erg waar. De waarde van vastgoed hangt voor een belangrijk deel af van de tevredenheid van de gebruiker. En het tevreden stellen van de gebruiker, dat is nu precies het specialisme dat wij ons gedurende een reeks van jaren hebben eigen gemaakt.

Jansen Huybregts is onder het motto “afspraak is afspraak” al jaren actief in onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Van kleine reparatie tot volledige renovatie: We zijn er volledig op ingericht en hebben er ons kwaliteitskenmerk van gemaakt.