Aannemersbedrijf
Van Rijswijck Aannemersbedrijf in
EindhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Van Rijswijck Aannemersbedrijf
Lucas Gasselstraat 6
5613LB Eindhoven

tel: 040-2116046
Welkom

Van Rijswijck Aannemersbedrijf is een degelijk en gerenommeerd bedrijf dat al 75 jaar actief is in vele segmenten van de bouw.

Uitgangspunt bij alles wat we doen is Kwaliteit. Of dat nou uw bouw, verbouwing of periodiek onderhoud betreft of de kwali-teit van de opleiding van onze vakmensen.

Dat we opdrachtgevers hebben die bijvoorbeeld al 20, 40 of 55 jaar bij ons komen, zegt ook iets over de kwaliteit van onze relatie met hen.
Van Rijswijck Aannemersbedrijf is VCA** en ISO 14001 gecertificeerd en wordt jaarlijks getoetst door een gecertificeerde instelling. De vaststelling en uitvoering van het beleid met betrekking tot de zorg voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu wordt verwoord in het KAM beleid (Kwaliteit- Arbo- en Milieubeleid).

Specialiteiten
  • Serre
  • Appartementen
  • Kantoor
  • Maatwerk
  • Woningen