Aannemersbedrijf
vd Linden Kluswerken in
EindhovenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
vd Linden Kluswerken
Hastelweg 32
5616HL Eindhoven

tel: 06-10098166
vd Linden Kluswerken

Op zoek naar hét klusbedrijf van Eindhoven en omstreken?

vd Linden Kluswerken is een allround klusbedrijf, reeds in 2006 opgericht en heeft in de omgeving Eindhoven een goede naam opgebouwd. U kunt ons inschakelen voor diverse verbouwingen in en rond uw huis. Wij bieden u een prima verhouding aan tussen prijs en kwaliteit.

Onze vakkundige klusbedrijf zoekt samen met u naar oplossingen, stemt dit af op uw wensen en behoeften. Hierbij staat de tevredenheid van u, als klant, voorop! Bel gerust voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verbouwingen

Wilt u een uitbouw aan uw woning voor extra woonplezier? Uw badkamer, toilet of keuken opknappen? Of het aanbrengen van tegelwerk? Wij realiseren dit voor u!

Raamkozijnen

De door ons geleverde houten of kunststof kozijnen, ramen en deuren verhogen het comfort van uw woning. Wij werken met diverse houtmaterialen, vaak in combinatie met isolerend glas. Of u nu een enkel raam of kozijn nodig hebt, wij zijn u graag van dienst!

Stucwerken

Er zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk. Uw plafond of wand kan op meerdere manieren afgewerkt worden en iedere kleur is mogelijk. In combinatie met de verschillende soorten reliëf zorgen de diverse combinaties elk voor een apart uiterlijk en sfeer in uw huis en kantoor.

Dakwerkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een totale verbouwing, onderhoud en herstelwerkzaamheden aan uw dak. U heeft de keuze uit verschillende materiaalsoorten voor uw dakkapel, zoals hout of kunststof. Op deze manier kunt u uw dakkapel afstemmen op de stijl van uw woning!

Specialiteiten

##Onze diensten


- Verbouw
- Stucwerk
- Aanbouw
- Badkamers
- Kozijnen
- Kunststofkozijnen
- Dakkapellen
- Renovaties
- Voegwerk