Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf de Wal in
DrachtenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf de Wal
Noorderdwarsvaart 109
9201 KH Drachten

tel: 0512-513944
Vertrouwd adres

De Wal levert maatwerk in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het is al vijfentwintig jaar voor veel vaste klanten een vertrouwd adres. Dat wordt onderstreept door de bouwgarantieregeling van Bouwend Nederland. Want een verbouw of renovatie is toch een kostbare aangelegenheid.

Bouwgarant is bedoeld voor verbouw/renovatie en onderhoudswerken. Maar ook zonder deze regeling weten de klanten van De Wal dat afspraak ook echt afspraak is.

Vrijblijvende offerte

Heeft u bouw,- of verbouwplannen aan uw woning of zou u kleinere werkzaamheden cq wijzigingen aan uw woning willen doorvoeren, zoals bijvoorbeeld een erker of een nieuw dakraam, dan kunt u bij ons gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Een telefoontje is voldoende.


Tevens verzorgen wij eventueel de bijbehorende bouwtekeningen, constructieberekeningen en bouwaanvraag naar de gemeente. Kortom het gehele pakket.