Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf H.J. Talsma en Zonen b.v. in
DrachtenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf H.J. Talsma en Zonen b.v.
Tussendiepen 45
9206 AE Drachten

tel: (0512) 512728
Bouwbedrijf Talsma

Aannemersbedrijf H.J. Talsma en Zonen b.v. uw allround bouwbedrijf, wanneer u kiest voor kwaliteit! Al vanaf 1923 is één van onze doelstellingen het leveren van kwaliteit.

Wij werken daarom niet alleen met gekwalificeerd personeel maar ook met betrokken personeel. Zo weet u zeker dat voor, tijdens en na de bouw met u wordt meegedacht.

Met ons hoofdkantoor te Drachten bieden wij onze diensten in geheel Friesland, Groningen en Drenthe aan. Belangrijke opdrachtgevers voor ons zijn: woningbouwverenigingen, instellingen, bedrijven en uiteraard particulieren. Zowel voor een groot project als een kleine klus bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij gaan graag met u de uitdaging aan!


Wie zijn wij?

De huidige directie wordt gevoerd door Rikus en Hidser Talsma. Het personeelsbestand bestaat uit een 30-tal mensen waaronder ook een nieuwe generatie Talsma’s. U zult merken dat betrokkenheid en meedenkend vermogen bij ons hoog in het vaandel staat. Wij gaan voor kwaliteit! Bouwbedrijf Talsma is gevestigd te Drachten en Beetsterzwaag

Historie

Ons bouwbedrijf is in 1923 opgericht door Henrikus Talsma en is hiermee het oudste, zelfstandige bouwbedrijf in Drachten. Oorspronkelijk zijn wij begonnen op het Zuid te Drachten maar door een voorspoedige groei bevindt het hoofdkantoor zich vanaf 1997 op het industrieterrein in Drachten. In een pand dat in 1966 door ons zelf is gebouwd. Inmiddels timmert de derde generatie Talsma’s al druk aan de weg (en aan uw huizen).

Specialiteiten
  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Onderhoudswerk
  • Restauratie