Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Dijkstra's in
WorkumOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Dijkstra's
Eniggaburren 14
8711 HP Workum

tel: 0515-541338
Aannemersbedrijf Dijkstra's aan de Eniggaburren te Workum is al sinds 1938 actief als bouwbedrijf in en rondom Workum en de rest van Friesland. Via deze website laten we u kennis maken met wat wij zoal doen en in het verleden hebben gedaan. Dijkstra's Bouwbedrijf is een naam op het gebied van particuliere woningbouw. Wij gaan hierbij uit van het credo "uw wens is onze opdracht". Door deze flexibele opvatting hebben wij door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd in de nieuwbouw wereld. Naast nieuwbouw doen wij ook veel verbouw en zijn wij ook actief in de verkoop van bouwmaterialen. Via deze website proberen wij u een zo goed mogelijke impressie te geven van Dijkstra's Bouwbedrijf. Mocht u vragen hebben na het bekijken van deze website kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand telefoonnummer of via email.