Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf De Jong B.V. Workum in
WorkumOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf De Jong B.V. Workum
Eniggaburren 17
8711 HP Workum

tel: (0515) 543324
Bent u de eigenaar van een historisch pand? Overweegt u een monumentaal gebouw te kopen en/of te restaureren? Wilt u bouwen in oude stijl? Kortom, zoekt u een specialist in restauratie, onderhoud en klassieke nieuwbouw? Door onze jarenlange ervaring zijn wij professionals in het restauratievak en dus de perfecte partner voor uw klus!

Naast restauratie kunt u bij Aannemersbedrijf De Jong B.V. Workum ook terecht voor nieuwbouw-, verbouw-, en onderhoud. In deze facetten van ons vak bent u hier aan het juiste adres. Op deze website leest u meer over het bedrijf en doet u een impressie op van ons werk. We kunnen ons echter voorstellen dat u méér wilt zien en de mogelijkheden in uw situatie wilt bespreken. Maakt u dan een afspraak. Welkom!