Aannemersbedrijf
G J vd Berg BV Aannemers- & Bouwbedrijf in
UtrechtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
G J vd Berg BV Aannemers- & Bouwbedrijf
Ontariodreef 33/35
3565BB Utrecht

tel: 030-2631440
G J vd Berg BV Aannemers- & Bouwbedrijf is een bekend begrip in Utrecht, Maarsen en omgeving, en is al meer dan 40 jaar actief als Allround aannemersbedrijf.

De heer G.J. van den Berg, oprichter van ons bouwbedrijf, is op 18 jarige leeftijd in Utrecht begonnen in een schuurtje van zijn ouders als zelfstandig timmerman. Wat later werd er een werkplaats gevonden op het Jansveld midden in het centrum van Utrecht waar hij zijn werkzaamheden als aannemersbedrijf voorzette en zijn eerste medewerkers in dienst nam. In verband met groei van het bedrijf, is er later bedrijfsruimte gevonden in Maarssen, waar het bedrijf ruim 18 jaar gevestigd is geweest. Inmiddels is het bedrijf verhuisd naar de Ontariodreef, terug in Utrecht waar wij beschikken over een ruime moderne machinale, voldoende ruimte voor opslag en een mooie kantoorruimte voor onze medewerkers. G.J. v/d berg Bouwbedrijf is dan ook uitgegroeid tot circa 20 medewerkers en het bedrijf wordt inmiddels voortgezet door de dochter en schoonzoon, een echt familiebedrijf dus.Wij verrichten alle werkzaamheden groot én klein op het gebied van Onderhoud, Verbouw, Timmerwerk, Renovatie en Nieuwbouw zowel voor de particulier als voor woningbouwcoörporaties, bedrijfsleven etc.

Wij leveren uiteraard een uitstekende Service & Kwaliteit, wat de klant van G.J. v/d Berg Bouwbedrijf mag verwachten. G.J v/d Berg Bouwbedrijf vindt persoonlijk dat service & kwaliteit bij onze klanten één van de belangrijkste aspecten is om deze klanten tevreden te houden. Wij staan er dan ook om bekend een uitermate goed product af te leveren met flexibiliteit en klantgerichte service voor de klanten, dit merken wij tevens door de vele mond op mond reclames.

Met tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Dat wat goed is, moet goed blijven. Goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig geïnspecteerd worden. Zo nodig moeten deze vervangen of hersteld worden.

Dankzij onze moderne machinale, kunnen wij alle houten delen: kantel/kiep, schuif en/of draairamen, kozijnen maar ook kantstukken rondom de kozijnen met kralen, welvingen e.d. zelf na- of bijmaken.

Hierbij hoort natuurlijk ook het vervangen van binnen- of buitendeuren incl. al het nodige hang- en sluitwerk, dit alles kunnen wij voor u verzorgen.

Zowel voor inspectie en advies, als het uitvoeren van onderhoudswerk, het herstellen van rot houtwerk, kunt u een beroep op ons doen. Onze allround medewerkers verzorgen zowel uw spoedopdrachten als regulier onderhoud.

Zowel voor een kleine of grote opdracht. Ook tijdens het uitvoeren van een klus denken wij nog steeds met u mee. Bij ons vindt u dus flexibiliteit en de oplossingen die u wenst. Vanaf het begin tot het eind.

Natuurlijk houd G.J. v/d Berg Bouwbedrijf zich ook bezig met verbouwingen aan uw woning; o.a. het vervangen van kozijnen, ramen, dakkapelen of het vergroten van een woonkamer, het overkappen van een garage, gehele verbouwing van uw badkamer of keuken, uitbreiding van uw woning met een aanbouw of een serre. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die wij graag voor u uitvoeren. Allerhande timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, stukwerk, sloopwerk, loodgieterswerkzaamheden etc.; de complete verbouwing van uw woning (groot of klein) kunnen wij voor u verzorgen!Voor het uitzoeken van een keuken, sanitair, wand- en vloertegels maken wij gebruik van diverse erkende leveranciers, waar u na afspraak, geheel vrijblijvend de showrooms kunt bezoeken waar u zich kunt laten adviseren. Met verbouwingen of renovaties in kantoorpanden houden wij ons ook zeker bezig.

U kunt zelf veel regelen, maar grotere projecten stellen u meestal voor een aantal grote problemen. Wilt u zorgeloos een verbouwing aangaan, maak dan voor een juiste keuze een afspraak, wij komen bij u langs, bespreken met u de werkzaamheden en u ontvangt vrijblijvend een offerte waarin al uw wensen en mogelijkheden worden vermeld..

G.J v/d Berg Bouwbedrijf houdt zich ook bezig met renovaties en heeft veel ervaring opgebouwd in renovatieprojecten van diverse omvang zoals (voor)gevels, dakgoten, verpauperde scholen, opvang projecten, kleedlokalen sportvereniging, bedrijfspanden als woningen etc.

Met de benodigde kennis en ervaring van ons gemotiveerde personeel zijn wij ook in staat om monumentale panden te renoveren naar de oorspronkelijke stijl. Ook wanneer u plannen hebt voor een ingrijpende uitbreiding of een kleine verbouwing staan wij voor u klaar.

Natuurlijk houden wij ons ook bezig met restauratie waar wij zeer ervaren en gespecialiseerde in zijn geworden, dit mede door de vele werkzaamheden op dit gebied. Een bekend project van ons is de restauratie van het monumentale pand Huize Cromwijck aan de Vecht te Maarssen. Hierbij werd gebruik gemaakt van diverse originele oude bouwmaterialen. Onze ervaren en gemotiveerde werknemers van G.J. v/d Berg Bouwbedrijf, hebben hierdoor een zeer goede reputatie opgebouwd en zelfs ook een uitstekende mond op mond reclame. Restauratie betekent het in oude staat terugbrengen van een woning, kerk, monument of een oud pand. Er zal in detail uitgezocht moeten worden wat de oorspronkelijke staat van het gebouw was om dat terug te krijgen. Originele bouwtekeningen en informatie uit gemeentearchieven kunnen hierbij nuttige informatie opleveren.

Wilt u ook uw pand laten restaureren of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met G.J. v/d Berg Bouwbedrijf B.V.