Aannemersbedrijf
Bofix Aannemersbedrijf in
UtrechtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Bofix Aannemersbedrijf
Herman Saftlevenstraat 13
3583BH Utrecht

tel: 030-2541312
Bouwwerkzaamheden, van sloopwerkzaamheden tot op- aan- uit- verbouwwerkzaamheden, tekening, begroting, planning en een perfecte uitvoering. Bouwkundig vakmanschap is voor u meerwaarde.

Timmerwerkzaamheden, van aftimmerwerkzaamheden tot het plaatsen van keukens, het maken, plaatsen en afhangen van kozijnen en deuren.
Alles op maat! U bedenkt het, wij doen het.

Schilderwerkzaamheden, binnen en buiten schilderwerk, glaszetten, latexen, spachtelpoets, beitsen, van herstellen, schuren, kitten tot afschilderen. Goed schilderwerk is niet alleen mooi maar ook behoud.

Wandafwerking, stucwerk, behangen, glasvlies behang, latexen. Glad, structuur of met patronen. Alle kleuren. Van strak maken, voorbehandelen tot afwerken en met afwerking bedoelen wij... dat het echt af is.

Stukadoorswerkzaamheden, wanden, plafonds, klaar om te schilderen, glad, structuur, schuurwerk, sierlijsten, ornamenten. Van grote oppervlakte tot de details. Recht en strak maakt de ruimte ‘van kwaliteit’.

Loodgieterswerkzaamheden, waterleidingen, gas en CV leidingen. Aanleggen, vernieuwen of herstellen van; riolering, dakwerk, zinkwerk. Het plaatsen en het onderhoud van CV-ketels en Geisers.

Electrowerkzaamheden, huisinstallatie, meterkast, telefoonkabels, netwerkkabels, coaxkabels (TV-Radio), alarminstallatie. Het aanleggen, het verhelpen van storingen, vernieuwen of uitbreiden. Wij denken mee.

Tegelwerkzaamheden een vak, waar met zorg de puntjes op de i moeten worden gezet, inzicht in de mooiste vlakverdeling, patronen en... luisteren is ook een vak. Vloeren, wanden enz.

Vloeren, van de juiste ondervloer tot plint. Het leggen en/of leveren van plankenvloeren, parketvloeren, plavuizen, gietvloeren en korrelvloeren, het aanbrengen van wash, olie of lak. Elke richting elk verband.