Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Jager Totaal BV in
UtrechtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Jager Totaal BV
Tennesseedreef 22
3565CJ Utrecht

tel: 030-2622529
De Jager Totaal B.V. is het allround bouw – en onderhoudsbedrijf voor de zakelijke en particuliere vastgoedmarkt waar de wensen en behoeften van de klant centraal staan en deze met een deskundige en persoonlijke aanpak worden gerealiseerd.
Benadering en werkwijze.

We hebben ons ten doel gesteld onze klant terzijde te staan als professioneel partner en te ondersteunen bij hun dagelijkse onderhoudsvraagstukken. Geen ad-hoc benadering maar een duurzame samenwerking daar ligt onze kracht en tevens de meerwaarde voor onze verschillende opdrachtgevers.

Door verschillende vakdisciplines als geheel te kunnen aanbieden hebben wij een voorsprong in efficiëntie en kwaliteit! Dit concept zorgt al jaren voor een onderscheidende positie.
Een volwaardige partner.

Ons aanbod in verschillende vakdisciplines, aangevuld met service-elementen als; bouwkundig ontwerp- en tekenwerk, bouwkundige inspecties en rapportages, kleuradvisering en meerjaren- onderhoudsbegrotingen, maken de Jager Totaal B.V. een volwaardige partner.

Schaalgrootte

Met een personeelsbestand van ca. 100 vaste medewerkers is de Jager Totaal B.V. een middelgrote onderneming met totaal oplossingen en ondersteunende activiteiten voor de bouw & onderhoudsmarkt. De laatste decennia zijn we uitgegroeid tot een eigentijds bouw & onderhoudsbedrijf en timmeren we hard aan de weg om onze relaties optimaal te bedienen.

Inzetbaarheid.

Met een compleet programma aan activiteiten, werkt de Jager Totaal B.V. voor een brede groep van opdrachtgevers in de zakelijke en particuliere markt en verzorgen we dagelijks werkzaamheden aan een groot scala van vastgoed objecten.

Allround vakdisciplines.

U kunt bij ons terecht voor bouwkundige aanpassingen en voorzieningen of een onderhoudsbeurt van schilderwerk. Ook grootschalige verbouwingen, interieurafbouw, projectstoffering en renovatie-opdrachten passen in het profiel van de Jager Totaal B.V.

Vaklieden.

Onze vaklieden zijn professionele medewerkers, getraind en geschoold om optimale prestaties te leveren en gespecialiseerd in onder meer de vakdisciplines: onderhoud – schilderwerken, restauratieve en decoratieve schilderwerken, bouwkundig onderhoud, verbouw en renovaties, interieurafbouw en stofferingen.

Werkgebied.

Door onze centrale vestigingsplaats zijn we in staat u te bedienen in een groot deel van het land, medewerkers van de Jager Totaal B.V. zijn dagelijks actief in de gehele Randstad, Flevoland, Midden-Nederland en Brabant.

Een volwaardige totaalpartner in bouw en onderhoud.

Het aanbod in vakdisciplines samen met aanvullende service-elementen als; bouwkundig ontwerp- en tekenwerk, bouwkundige inspecties en rapportages, kleuradvisering en meerjaren- onderhoudsbegrotingen, maken de Jager Totaal B.V. een volwaardige partner voor de vastgoed – onderhoudsmarkt.

Certificering.

De Jager Totaal B.V. heeft een uitgebreid intern kwaliteitsysteem. Dit beheer-systeem wordt ondersteund door het ISO 9001-model en is vastgelegd in een kwaliteitshandboek. Dit betekent dat alle werk- en productieprocessen vastgelegd zijn en volgens een strikte wijze worden gecontroleerd. Het systeem is ingericht om een continue vooruitgang te ondersteunen. Tevens zijn wij VCA** gecertificeerd.

Specialiteiten
  • Schilderwerk
  • Verwijderen graffiti
  • Glaszetten
  • Stoffering woningen
  • Restauratie
  • Wandafwerking
  • Onderhoudscontracten