Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van Leur Groep Utrecht in
UtrechtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Van Leur Groep Utrecht
Nautilusweg 16
3542AV Utrecht

tel: 030-2413513
Ruim vijfenvijftig jaar geleden begonnen als gespecialiseerd schildersbedrijf, is de Van Leur Groep inmiddels gegroeid tot een bundeling van bedrijven die zich landelijk manifesteren op het gebied van verbouw en onderhoud. Vijf verschillende disciplines zijn op diverse manieren inzetbaar op het gebied van nieuwbouw, renovatie en restauratie in de woning- en utiliteitsbouw. Vijf professionele vakgebieden binnen een organisatie, waardoor elk project efficiënt, professioneel en integraal aangepakt kan worden.

De vijf disciplines

  • Nieuwbouw, Renovatie en Restauratie
  • Schilderwerken en Beglazing
  • lnstallatie- en Loodgieterswerk
  • Vloeren
  • Projectinrichting

'Waardevast' advies

Onderhoud van vastgoed is veelomvattend en beslaat in de praktijk vaak meerdere vakgebieden. Kennis van zaken, optimale
afstemming en goede planningen zijn bepalend voor een goed resultaat.
De Van Leur Groep heeft ruime ervaring en specialistische vakkennis in huis. Wij denken met u mee en adviseren nuchter over creatieve,
constructieve oplossingen en alle bouwkundige aspecten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor u is uw vastgoed waardevast te houden.

1+1=3

Alle bouwdisciplines onder een dak. Daardoor is het mogelijk een doordachte integrale aanpak op te stellen voor uw onderhoudsplan. Van het renoveren en schilderen van de voorgevel tot en met de inrichting van het pand.
Door deze brede aanpak bieden wij u een totaalpakket aan diensten, zodat u kunt volstaan met een deskundige partij voor uw hele onderhoudsplan. Uit ervaring blijkt dat deze aanpak tot uitstekende resultaten leidt.

Hoogstaande Kwaliteit

Wij streven voortdurend naar optimalisatie van onze dienstverlening. Dit betekent dat we continue werken aan vernieuwing en anticiperen op marktontwikkelingen. Nieuwe eisen, het Bouwbesluit en de steeds veranderende bouwprocessen vragen om specifieke oplossingen.
Onze specialisten volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Wij zijn van mening dat alleen op die manier de hoogstaande kwaliteit van onze activiteiten gewaarborgd blijft.

Maatwerk

De Van Leur Groep kan worden ingezet als applicateur, om specifieke onderdelen van een project te realiseren of als hoofdaannemer. In beide gevallen worden onze specialisten al in een vroeg stadium geraadpleegd om mee te denken.Zowel door particuliere opdrachtgevers als beleggers en projectontwikkelaars. Wij zijn sterk in maatwerk als het gaat om complete aanpak van projecten. Voor het optimale eindresultaat is het juist daarom verstandig ons al in het beginstadium van uw onderhoudsplannen te betrekken.

Groot- en kleinschalige projecten

Elk project wordt met eenzelfde enthousiasme en kennis van zaken gerealiseerd. Of het nu gaat om een grondige restauratie, een groot nieuwbouw project, meerjarig onderhoudswerk, of een particuliere verbouwing. Elk project wordt efficiënt en met evenveel inzet aangepakt.

Modern materieel

Door inzet van hoogwaardig kwalitatief materieel, waaronder hoogwerksystemen kan zowel tijdens de inspectie als de uitvoering snel en efficiënt gewerkt worden.

Duurzaam Behoud

Onze dienstverlening is erop gericht u een totaalpakket aan bouwactiviteiten te bieden voor het duurzaam behoud van uw vastgoed. Van het geven van deskundig advies tot en met de daadwerkelijke realisatie van uw plannen. Door jarenlange ervaring weten wij hoeveel er komt kijken bij de uitvoering van zowel klein- als grootschalige onderhoudsplannen.
De kracht van onze organisatie zit in het feit dat we alle bouwdisciplines onder een dak hebben. Daardoor is het mogelijk u een totaaloplossing te bieden.