Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf R. Klaver in
UreterpOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf R. Klaver
De Feart 119
9247 CM Ureterp

tel: 0512 - 302568
Nieuwbouwprojecten

Door de jaren heen hebben wij diverse nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Of het nu gaat om een woning uit het hogere segment of het gewone segment.

Elk nieuwbouwproject is voor ons een uitdaging. Wij bouwen voornamelijk traditioneel gebouwde woningen, waarbij duurzaamheid en kwaliteit bij ons hoog staat aangeschreven.

Historie

Aannemersbedrijf R. Klaver is in 1985 opgericht door Dhr. R. Klaver. Gestart als klein bedrijf en doorgegroeid naar een dynamische onderneming van middelgroot formaat.

De kracht van ons bedrijf is het persoonlijke contact met de opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in staat uw wensen centraal te stellen

Meer weten ?

Bent u geïnteresseerd en wilt u met ons in contact komen vul dan het contactformulier in.
U kunt ons natuurlijk ook bellen

Verbouw

Voor diverse verbouw werkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres. Van dakkapel, serre aanbouw of andere voorkomende verbouwingen. We hebben de nodige ervaring om de verbouwing tot een goed resultaat te leiden.
Bij de pagina Huidige projecten kunt u zien waar we momenteel mee bezig zijn en wat de mogelijkheden zijn.