Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Webosa Bouw in
UreterpOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Webosa Bouw
Foareker 57
9247 AA Ureterp

tel: 0512 - 539720
Aannemersbedrijf Webosa Bouw is een bouw- en aannemingsbedrijf opgericht op 1 januari 2002, nog maar net dus !

Op dit moment heeft Aannemersbedrijf Webosa Bouw drie vaste medewerkers en één stagiaire, verder roepen we regelmatig de hulp in van ZZP'ers en/of oproepkrachten voor de drukke momenten. Klaar voor het grote werk dus !

Aannemersbedrijf Webosa Bouw beschikt inmiddels over een behoorlijk arsenaal materiaal en materieel. Te denken valt aan bijvoorbeeld steigermateriaal (staal + aluminium) Door het zelf aan te schaffen kan er veel flexibeler en sneller worden gewerkt. Alle bussen zijn uitgerust met het standaard gereedschap dat op elke bouw voorhanden moet zijn. In onze werkplaats is een deel ingericht voor "algemeen-gebruik-gereedschap" Dit is gereedschap/materieel dat niet dageljks nodig is. Te denken valt bijvoorbeeld aan: grote lijmmixer. bouwlaser, tegelzetgereedschap, groter sloopgereedschap, aluminium steiger met uitwijkconsole, (pers)gereedschap tbv installatietechniek, diverse soorten frezen, etc.

Veder zijn we lid van diverse branche-organisaties zoals Bouwend Nederland en Bouwgarant. Middels deze organisaties kunnen wij de opdrachtgevers meer zekerheid bieden. Denkt u hierbij aan zeer speciafieke bouwkundige vragen, problemen bij geschillen, problemen bij faillisementen etc. Op de diverse internetsites kunt u meer informatie verkrijgen. Ook zijn we aangesloten bij het SBIB, hierdoor is een bedrijfscode binnen ons bedrijf van toepassing. Dit als voortvloeisel uit de welbekende bouwfraudezaken.