Aannemersbedrijf
Heerkens van Bavel Bouw BV in
TilburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Heerkens van Bavel Bouw BV
Prof Cobbenhagenlaan 35
5037DB Tilburg

tel: 013-4666999
Bij Heerkens van Bavel Bouw BV zijn het de mensen waar het echt om gaat.

Zij zijn het die de beloftes waarmaken, zij zijn het die als team de opdrachtgever centraal stellen en die elke opdracht opvatten als een uniek project. Zij zijn het solide fundament onder de vele goede en langdurige relaties die Heerkens van Bavel met opdrachtgevers en architecten heeft opgebouwd.

Juist omdat Heerkens van Bavel inzet op langdurige relaties, gebaseerd op tevredenheid en wederzijds vertrouwen. Al sinds 1902.

Ruim een eeuw jong en gericht op de toekomst.

Een betrokken bouwonderneming die kan bogen op een ervaring die is gebaseerd op meer dan honderd jaar vakmanschap. Met een omzet van zo’n 50 miljoen euro op jaarbasis, een personeelsbestand van 150 mensen en een voortdurende kwaliteitscontrole biedt de onderneming op alle fronten continuïteit.