Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Bastianen in
TilburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Bastianen
Meibeek 13
5032RJ Tilburg

tel: 013- 4634238
Aannemingsbedrijf Bastianen is een kleinschalige aannemerij, gespecialiseerd in verbouwingen, onderhoud, installaties en nieuwbouw. Wij zijn actief in Tilburg en wijde regio daar omheen.

De voordelen van werken met Aannemingsbedrijf Bastianen:

  • Korte lijnen. Direct contact met beslissers.
  • Gemotiveerd personeel. Kwaliteit staat voorop.
  • Heldere afspraken, die ook worden nagekomen.
  • Weinig overhead betekent prijsvoordeel voor onze klanten.
  • Flexibel. Ook tijdens de bouw aanpassingen mogelijk.
  • Deskundig en creatief advies van ervaren mensen.
Uiteraard kunnen wij niet alles zelf. Wij hebben een uitgebreid netwerk van gelijkgestemde (meest kleine) bedrijven die op afroep specialistisch werk voor ons kunnen doen.
Ook dan geldt: de regie blijft in vertrouwde handen van Bastianen.


Nieuwbouw. Wij rekenen scherp, hanteren een strakke planning en zijn helder met afspraken en kosten. Wie bouwt met Bastianen kan rekenen op kwaliteit en zekerheid.
Verbouwen. Bij verbouwen denken wij eerst aan een goed en creatief advies. Wij luisteren naar uw wensen en komen met oplossingen, die u wellicht niet kent. Wij hebben veel ervaring, een grondige productkennis en weten alles van verordeningen en reglementen. Wij begeleiden desgewenst uw bouwaanvraag. Wij komen onze afspraken ook qua tijdsplanning stipt na en zijn vooraf volkomen helder in de kosten.
Renoveren. Bij renovatie bent u gebaat bij goed advies. Wat kan er allemaal, waarmee moet u rekening houden? Wij geven dat advies en zijn daarbij ook creatief. Met onze vakkennis en ervaring zien wij mogelijkheden en oplossingen, waar u zelf nooit aan gedacht heeft. Bij renovatie werken we binnenshuis, direct in de leefwereld van onze klanten. Correct optreden, afspraken nakomen en alles opruimen zijn daarbij belangrijk. Advies en kwaliteit zijn bij Bastianen in de prijs inbegrepen.


Onderhoud. Goed onderhoud voorkomt veel ellende en is uiteindelijk goedkoper. Wij kunnen voor u inspecties doen, maatregelen adviseren én het werk uitvoeren. Zo blijft alles in één vertrouwde hand. Wij werken op deze manier zowel voor particulieren als voor beheerders van grotere gebouwen of complexen.
Installaties. Bastianen is gespecialiseerd in technische installaties in woningen en bedrijfsgebouwen. Het kan de moeite lonen ons eens te laten kijken naar uw elektriciteit- of energie-installaties. Onze oplossingen verdienen zichzelf vaak terug door besparingen, maar kunnen ook een gunstig effect hebben voor een eventuele hinderwetvergunning.

Installaties.

Wie aannemingsbedrijf Bastianen in huis haalt, krijgt daar véél expertise bij.
Omdat wij vrijwel alle werk op het gebied van installaties zelf kunnen en mogen uitvoeren, hoeven wij niet te wachten op externe specialisten. Zo kunnen wij een verbouwing of inrichting ook inderdaad binnen geplande tijd en begroting voor u uitvoeren.

• elektrische installaties
• verwarmingsinstallaties
• gas- en waterleidingen
• telefoon- en datalijnen

Specialiteiten
  • Complete aanbouw plaatsen
  • Electriciteit / verlichting / domotica
  • Electriciteitswerk
  • Verwarming,telefoon- en datalijnen