Aannemersbedrijf
G Kuijpers Aannemersbedrijf in
TilburgOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
G Kuijpers Aannemersbedrijf
Stokhasseltlaan 43
5049TB Tilburg

tel: 013-4561289
Bouwbedrijf G. Kuijpers is ontstaan in 1980 in een kleine schuur in Tilburg. Inmiddels is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een onderneming met een machinale timmerwerkplaats en heeft het bedrijf zijn sporen in Tilburg en omgeving ruimschoots verdiend.

Gerard Kuijpers is in 1980 zelfstandig begonnen met een machinale werkplaats in de schuur waar kozijnen werden gemaakt en geplaatst. Na enkele jaren werd zijn werkveld alsmaar breder en breidde hij zijn werk uit van machinale timmerwerken tot bouwwerkzaamheden. Sindsdien groeide de onderneming gestaag en met de komst van de werkplaats, het kantoor, de kantine en de opslagruimte groeide het tot een compleet bouwbedrijf. In 2005 werd ons 25-jarig jubileum gevierd. Vandaag de dag bestaat bouwbedrijf G. Kuijpers uit een team van twaalf medewerkers en stagiaires. Kwaliteit en een goede klantrelatie staan hoog in het vaandel. Dit wordt wederom bevestigd door diverse opdrachtgevers die de samenwerking met het vakbekwame team als zeer prettig hebben ervaren.

Wat betreft aanbouw, renovatie of nieuwbouw van woonhuizen kunt u ons te allen tijde inschakelen. Hoewel wij voornamelijk voor particulieren werkzaam zijn, voeren wij geregeld opdrachten uit in de utiliteitsbouw. Wij begeleiden uw opdracht van het begin tot het eind en wij stoppen pas wanneer de opdrachtgever tevreden is.

Gezien het feit dat wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats waarin we zelf alle kozijnen, ramen en deuren produceren, zijn wij flexibel tijdens de bouw van een woning. Mocht u uw wensen willen aanpassen, is dat uiteraard geen probleem en denken wij graag met u mee. Overigens kunt u ons natuurlijk ook benaderen voor alleen (de levering van) ramen, deuren of kozijnen.