Aannemersbedrijf
Klussenbedrijf Hans Teeuwen in
ThornOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Klussenbedrijf Hans Teeuwen
Akker 24
6017BP Thorn

tel: 06-50456471
Als Klussenbedrijf Hans Teeuwen ben ik al sinds 1991 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds die tijd ben ik werkzaam als timmerman, gespecialiseerd maatwerk, renovaties en verbouwingen.

Bijvoorbeeld voor de vervanging van deuren, kozijnen, dakramen en dakkapellen. Of het nou gaat om een tuinhuisje, schuifpui of dakkapel, ik monteer het graag voor u. Maar ook voor kleinere klusjes kunt u bij mij terecht.

Ook voor badkamer renovatie bent u bij Klussenbedrijf Hans Teeuwen aan het juiste adres.

Het vernieuwen van een keuken is een nauwkeurige klus. Er is voorbereiding noodzakelijk, maar ook de afwerking is een werk dat veel aandacht vereist. Dit alles om ervoor te zorgen dat het eindresultaat naar volle tevredenheid kan worden opgeleverd.

Ook bestaat de mogelijkheid om keukenapparatuur te vervangen. Met name koelkasten, vaatwassers en magnetrons. Ik werk in een straal van 30 km zonder voorrijkosten. Bij overschrijding van 30 km uitsluitend na overleg.