Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Paul Corstjens in
ThornOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Paul Corstjens
Meers 1
6017BD Thorn

tel: 0475 - 562851
Aannemersbedrijf Paul Corstjens

Aannemersbedrijf Paul Corstjens vindt zijn oorsprong als Paul, zoon uit een aannemersfamilie uit Thorn, in 1981 zijn eigen bedrijf start. Inmiddels is de eenmanszaak gegroeid naar een bedrijf met 25 medewerkers, waar eerlijkheid en liefde voor het vak nog steeds hoog in het vaandel staan.

In de regio Midden- en Zuid Limburg en Limburgs Belgie staan wij bekend als aannemer van in het oog springende renovaties en restauraties. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van particuliere en seriematige woningbouw, verbouwingen en utiliteitsprojecten.

Wij kunnen elke aanvraag uitwerken tot een goed concept met heldere afspraken, zonder ondoorzichtige kosten. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten!

Wilt u meer informatie over renovatie, verbouwing of nieuwbouw van uw droomhuis, neem dan gerust contact met ons op.

Specialiteiten
  • Woningbouw
  • Utiliteitsprojecten
  • Rijksmonumenten