Aannemersbedrijf
Schotte BV Aannemersbedrijf in
PijnackerOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Schotte BV Aannemersbedrijf
Oude Leedeweg 83
2641NN Pijnacker

tel: 015-3692464
Bijna 150 jaar ervaring

Voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie

  • U wilt een huis (ver)bouwen dat past bij uw wensen?
  • U wilt een onderhouds- of renovatieproject uitbesteden?
  • U zoekt een aannemer die het hele bouwproject voor u regelt en uitvoert?
Van advies tot realisatie...

Wij realiseren nieuwbouw-, verbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten. Van traditionele bouw tot houtskeletbouw of betonbouw. Wij adviseren u bijvoorbeeld over de bouwvraag, het schetsontwerp en de vergunningsaanvraag. Of wij regelen het voor u.

Kwaliteit

Wij garanderen u een hoge kwaliteit
Daarom zijn wij:

  • deelnemer van Bouwgarant: www.bouwgarant.nl.
  • een erkend leerbedrijf: www.fundeon.nl.
  • deelnemer van Meer met Minder: www.meermetminder.nl.
  • lid van Bouwend Nederland: www.bouwendnederland.nl.

Bovendien is alles goed verzekerd.

Wij hebben een doorlopende CAR-verzekering. Dit betekent dat onze werkzaamheden gedekt zijn door de verzekering. Wel zo prettig voor u en voor ons.

Wij werken met onderstaande voorwaarden:

  • Algemene voorwaarden voor aannemingen in het bouwbedrijf 2013 (AVA 2013)
  • Consumentenvoorwaarden Verbouwingen (Covo2010)
Over ons

Waar wij voor staan

Kernwaarden: Maatwerk, vakmanschap en kwaliteit

Wij realiseren nieuwbouw-, verbouw-, onderhouds- en renovatieprojecten met ons enthousiaste bouwteam. Dit doen we voor particulieren en bedrijven, in de regio Oostland (Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp), Rotterdam, Westland, Den Haag en Zoetermeer. Dat is waar wij voor staan. Dat doen we door voortdurend te werken aan onze kernwaarden. Die staan voor wat wij doen:

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Van nieuwbouwwoning tot grootschalig renovatieproject. Voor elk project maken we in onze eigen werkplaats houten kozijnen, trappen en ander houtwerk op maat.

Vakmanschap

Wij kennen ons vak als geen ander. Als een van de oudste bedrijven in Pijnacker, weten we waarover we praten. Sinds 1864 is ons aannemersbedrijf gevestigd aan de Oude Leedeweg in Pijnacker.

Kwaliteit

Wij streven naar een optimaal resultaat voor de beste kwaliteit. Bovendien zijn wij pas tevreden als u tevreden bent. Net als onze locale vaste partners, waar we dagelijks mee samenwerken. Wat wilt u nog meer?