Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Chrimako B.V. in
PijnackerOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Chrimako B.V.
Ambachtshof 7
2641 KV Pijnacker

tel: 015-2567059
Aannemersbedrijf Chrimako B.V. is al meer dan 35 jaar actief. We zijn gevestigd aan de Ambachtshof 7 te Pijnacker.

Wij richten ons als aannemingsbedrijf op onder andere complete verbouwingen, renovatie trajecten en projectmatig onderhoud. Kortom alles wat maar enigszins met de bouw te maken heeft kan door ons worden verwezenlijkt. Wij hebben de beschikking over een kleine maar efficiënte werkplaats zodat we snel aan uw wensen kunnen voldoen.

Aannemersbedrijf Chrimako B.V. werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Dit heeft voordelen voor u als klant, namelijk: de kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen en we zorgen voor een transparante kostenindicatie. Wij kunnen daarom de complete werkzaamheden voor u uitvoeren. De werkzaamheden worden door ons op de gepaste wijze begeleid. U bent daardoor altijd op de hoogte van de vorderingen.

Ons werkterrein strekt zich uit over de gehele randstad, maar de nadruk ligt in de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Amsterdam en Rotterdam. Belangrijke opdrachtgevers zijn onder andere diverse TNO-divisies, Gemeente Den Haag, Gemeente Rijswijk, Burggolf, Vastgoedbeheerders op het gebied van kantoorpanden en woningen.

Aannemersbedrijf Chrimako B.V. is aangesloten bij de brancheorganisatie Bouwend Nederland. Tevens is Chrimako ISO gecertificeerd en voldoet derhalve aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. Onze werkzaamheden zijn gedekt door een Construction All Risks (CAR) verzekering.

U kunt ons telefonisch of via het contactformulier bereiken voor een vrijblijvend en informerend gesprek.

Graag komen wij met u in contact zodat wij samen uw plannen kunnen realiseren.

Wat doen wij

Als professioneel en gecertificeerd aannemer hechten wij grote waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers. Wij kunnen u bij al uw bouwactiviteiten van dienst zijn. Of het nu gaat om een verbouwing van een bestaande woning of renovatie. Kwaliteit en de wensen van de klant staan altijd centraal. Hieronder hebben we enkele diensten uitgewerkt die wij voor u kunnen uitvoeren.


Complete verbouwingen

In de loop der jaren heeft Chrimako succesvol meerdere verbouwingen begeleid. Zo hebben we gemerkt dat wanneer u verbouwplannen heeft u voor vele vragen komt te staan. Wat mag wel en wat niet, welke mogelijkheden zijn er binnen het budget.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een hoop zorgen uit handen nemen en gericht met u meedenken.
Heeft u plannen voor een grote of kleine verbouwing, dan willen wij u graag een toelichting geven op onze mogelijkheden.

Om u een idee te geven welke verbouwingen wij voor u kunnen realiseren, hebben wij hieronder een kleine greep gedaan uit reeds uitgevoerde projecten:

  • Interne verbouwingen aan de woning
  • Aanbouw serre
  • Bouw en inrichten keuken
  • Badkamers bouwen en inrichten
  • Aanbouw ter vergroting van uw huis of kantoorruimte

Renovatie

Renovatie vraag om maatwerk, een duidelijke inventarisatie en advies met een duidelijke kostenraming. Dit gaan wij voor u regelen.

Op het gebied van renovatie kunnen wij onder andere de volgende zaken voor u uitvoeren:

  • Vervanging kozijnen
  • Dakrenovaties
  • Gevelbetimmeringen
  • Inrichting kantoren

Projectmatig onderhoud

Dat onderhoud aan woningen en gebouwen belangrijk en noodzakelijk is, zal ook u duidelijk zijn. Het gaat hier om de toekomst van uw bezit. Tijdig en deskundig onderhoud is daarom erg belangrijk. Veel bedrijven maken gebruik onze onderhoudsdienst. Wij lichten u graag vrijblijvend alle mogelijkheden toe.