Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Kobes&Zinger in
PeizeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Kobes&Zinger
De Pol 26a
9321 VD Peize

tel: 050 5034650
Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers bestaan hoofdzakelijk uit particulieren die hun woning willen verbouwen of uitbreiden, maar ook uit grotere projecten, zoals groot onderhoud en nieuwbouw. Neem contact met ons op om te kijken hoe we uw (ver) bouwplannen kunnen realiseren.

Maatwerk

Door een kosteloze offerte, scherpe calculatie, strakke planning van de werkzaamheden en uiteindelijk maatwerk, komt u niet voor verrassingen te staan. Zoekt u dus een bedrijf waarbij uw wens centraal staat en waarbij afspraak afspraak is, dan bent u bij Kobes & Zinger aan het goede adres!

Werkwijze

Na een introducerend gesprek maken wij een passende offerte. Na eventueel nog een aanpassing op de offerte, maken wij een afspraak met u wanneer wij de werkzaamheden komen uitvoeren. Overleg met u is hierbij van groot belang.