Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf J.Speelman B.V. in
PeizeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf J.Speelman B.V.
De Pol 25
9321 VB Peize

tel: 050 5032367
Aannemersbedrijf J.Speelman B.V.

is in deze tijd nog steeds een ambachtelijk en traditioneel Bouwbedrijf. Het bedrijf is sinds 1987 gevestigd in het mooie dorp Peize en heeft in de afgelopen jaren vele werkzaamheden verricht aan woonhuizen, woonboerderijen, kantoren en openbare gebouwen.

Bij ons is elk project uniek, exclusief en verdient daarom zijn eigen aanpak in de voorbereiding en uitvoering. Of het nu gaat om een eenvoudig of een zeer complex bouwproject. Wij hebben de kennis en de vakmensen in huis om Uw project tot een succes te brengen. U als opdrachtgever heeft aan ons een betrouwbare partner.

Wij als BouwGarant deelnemer kunnen de VerBOUWgarantie aanbieden voor extra zekerheid en garanties. Voor meer informatie over BouwGarant kijk op www.bouwgarant.nl

Neem voor meer informatie contact met ons op of loop gerust eens bij ons binnen in het mooie dorp Peize zodat we samen ook uw project tot een succes kunnen brengen.