Aannemersbedrijf
vd Water Aannemersbedrijf BV in
NijmegenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
vd Water Aannemersbedrijf BV
de Vlotkampweg 20
6545AG Nijmegen

tel: 024-3712750
Van De Water Aannemersbedrijf is een zelfstandig aannemersbedrijf gevestigd in Nijmegen. Op het gebied van utiliteits- en industriebouw, woningbouw, renovatie en verbouw, onderhoud en service zijn wij u graag van dienst.

Van De Water is een ervaren en deskundig aannemersbedrijf. Dankzij betrouwbaarheid en vakmanschap heeft het bedrijf sinds de oprichting in 1936 een uitstekende reputatie verworven. Thans is het bedrijf uitgegroeid tot een innovatief middelgroot bouwbedrijf werkzaam in Nijmegen en wijde omgeving. Een strakke en complete organisatie met vakbekwame medewerkers is de sleutel tot ons succes.

Complete organisatie

Van De Water is een veelzijdig en modern bouwbedrijf. Iedere opdracht, van groot tot klein, is bij Van De Water in goede handen. Het bedrijf beschikt bovendien over een eigen flexibele en professionele machinale timmerwerkplaats en materieeldienst. De brede expertise van het bedrijf komt van pas in alle fases van het project: van planontwikkeling tot afwerking.

Onze bedrijfsvoering voldoet aan de belangrijke kwaliteits- en veiligheidskeurmerken: De ISO 9001 en VCA**. Optimale tevredenheid van de klant staat altijd centraal. Niet alleen als bouwbedrijf staan wij de klant terzijde bij de realisatie van alle wensen. Vooral als adviseur zorgt Van De Water voor een optimaal eindresultaat. De directie zorgt daar hoogstpersoonlijk voor.

Vakbekwaamheid

Onze vaklieden zijn altijd goed geschoold en gemotiveerd. Van De Water investeert voortdurend in de vakkennis van eigen werknemers en aanstaande vakmensen. Onze medewerkers hebben daardoor een sterke binding met het bedrijf, hetgeen een waarborg is voor onze continuiteit en kwaliteit. In 2006 werd Van De Water uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf in de bouw en infra.

Van De Water is aangesloten bij:

Accocare (www.accocare.nl)
Bouwend Nederland (www.bouwendnederland.nl)
BouwGarant (www.bouwgarant.nl)
SBIB (www.sbib.nl)
Woningborg (www.woningborg.nl)

Van De Water is gecertificeerd conform:
VCA ** (www.vca.nl) ISO 9001 (www.kiwa.nl)

Van De Water is een Erkend Leerbedrijf. (www.fundeon.nl)

Organisatie

Van De Water Aannemersbedrijf bv is een complete en strakke organisatie dankzij een gedegen interne bedrijfsvoering. De directie zorgt hoogstpersoonlijk voor de optimale uitvoering van uw opdracht. De directie is altijd uw eerste persoonlijke aanspreekpunt. Tijdens de uitvoering staan ook de projectleiding en uitvoering u met raad en daad terzijde.

Renovatie & verbouw

Van De Water is sterk in het renoveren en verbouwen van ieder gebouw: van woning tot bedrijfsgebouw, van monument tot moderne complexen. Samen met u denken wij graag mee over de nodige aanpassingen, zodat het gebouw weer bij u past.

Van De Water is u graag van dienst, van kleine aanpassingen tot complete renovaties. Door onze interne kwaliteitszorg garanderen wij een juiste vertaling van al uw wensen tot het gewenste eindresultaat. U kunt rekenen op heldere afspraken, overeenkomsten en planningen. Van De Water zorgt door goed overleg voor zo min mogelijk ongemak en optimale tevredenheid.

Dankzij onze complete organisatie met brede expertise kunnen wij op al uw wensen ingaan. Onze vakkundige medewerkers, de eigen machinale timmerwerkplaats en materieeldienst garanderen een vlotte en flexibele uitvoering.

Onderhoud en service

Van de Water beschikt over een professionele en betrouwbare 24 uurs service- en onderhoudsdienst. Kleine klussen, divers onderhoudswerk, mutatie onderhoud en planmatig onderhoud zijn bij Van De Water in vertrouwde handen. Dag en nacht bieden wij snelle en complete hulp bij calamiteiten. Van De Water maakt onderdeel uit van serviceorganisatie Accocare. Daarmee garanderen wij dat iedere storing op ieder moment verholpen kan worden. Accocare biedt naast bouwkundige service bijvoorbeeld ook elektrotechnische en installatietechnische service, hulp bij lekkages en brand- of stormschades en problemen met daken of rioleringen. De expertise van Van De Water en Accocare staat geheel tot uw beschikking, ook voor planmatig en preventief onderhoud.Onze complete service- en onderhoudsdienst is dus uitermate flexibel en efficiënt. Vele opdrachtgevers, van vastgoedbeheerder tot particulier, maken dagelijks gebruik van dit grote gemak.

Vaste opdrachtgevers:

- Smit Transformatoren B.V.
- Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
- Holland Casino
- Nacco Materials Handling B.V.
- Stichting Arcuris / Iriszorg
- Stichting De Waalboog
- Lincoln Smitweld

Accocare:

Duurzaam renoveren moet in een dynamische bouwwereld centraal staan. Accocare toetst de huidige staat van uw onroerend goed en inventariseert mogelijke toepasbare energiebesparende maatregelen. Door deze maatregelen te etaleren in haalbaarheidsstudies worden de factoren in één oogopslag inzichtelijk. Dit zijn factoren als: het investeringsbedrag, de jaarlijkse energie-/ kostenbesparing, de terugverdientijd en de jaarlijkse CO²-reductie. Daarbij kan Accocare u ook adviseren in mogelijke subsidies en/of leningen. Om u een goed beeld te geven van de diensten van Accocare, bekijk de hernieuwde website op www.accocare.nl.

- Woningstichting Oosterpoort
- Gemeente Nijmegen
- Kats & Waalwijk
- Gemeente Groesbeek
- diverse VvE's

Specialiteiten
 • Bouwadvies
 • Haard
 • Appartementen
 • Architect
 • Garage
 • Kantoor
 • Maatwerk
 • Vloeren
 • Water
 • Woningbouw
 • Woningen